Neler Yeni

Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

VitoScaletta

80+ Gold
Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kavga çıkacak rez alın.
Edit: konu başlığını teknik sorular yerine konu dışı açman daha doğru olur.

Abdullah1

80+ Bronze
Bende olayyı izlemeye üşeniyom :D

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Konuyu yanlış kategoriye açmışsınız. Düzeltebilirseniz düzeltin

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
bildiğim kadarıyla sedat peker türkiyeye gelicekti herşeyi hazırlamıştı süleyman soylu izin vermedi engelledi ona hakaret tarzı şeyler söyledi sedat pekerde beni kullanıp atamazsın diyerek onların açıklarını hatalarını videolarında bölüm bölüm anlatıyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
20210522_224225.jpg

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,467
İsim
Mert Metshi
Sanırım sülayman soylu mafya ile işbirliği içindeymiş şuan benim mafya ile alakam yok diyor sedat pekerde onu ifşaladı

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bende tam bilmiyorum. Bildiklerim eskiden bu adami kullanıp attikları sonra adam da bunları ifşa ettiklerini duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İç meseleler > Teknik Sorunlar

Top Bottom