Neler Yeni

Segurazo Antivirüs Nasıl Kaldırılır??

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
SAntivirüs Protection Lite. Bi şekilde inmiş bilgisayarıma. Program ekle kaldırdan hallediyorum ama program yalancı. Kaldırmıyor. Görev yöneticisinden hiç bir uzantısı sonlandıramıyorum. Dosyasını kaldıracak olursam da "Bu klasörde değişiklik yapabilmek için Administrators size izin vermelidir" diyor.

En İyi Cevap
SAntivirüs Protection Lite. Bi şekilde inmiş bilgisayarıma. Program ekle kaldırdan hallediyorum ama program yalancı. Kaldırmıyor. Görev yöneticisinden hiç bir uzantısı sonlandıramıyorum. Dosyasını kaldıracak olursam da "Bu klasörde değişiklik yapabilmek için Administrators size izin vermelidir" diyor.
kısacası bi antivirüs var ve kaldıramıyosun öylemi ?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

En İyi Cevap

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Kötü bi program internetten araştırdım. Bir video var paylaşayım adamın dediklerini yaptım ama görev yöneticisinden uygulamayı sonlandır dedim olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,275
Üyeler
169,098