kısın boyle seylerı surmek ruzgar baya yersınız cok hasta olursunuzBu scooterlar yağmurlu havada sıkıntı çıkarır mı? Erzurumda gar gış gıyamet. Ondan soruyorum.
Erzurumda rüzgar yemeniz için bir şey sürmeye gerek yokkısın boyle seylerı surmek ruzgar baya yersınız cok hasta olursunuz
Hocam bunu bizzat deneyimledim geçen hafta perşembe. Yağmur 15 20 dk içerisinde sel yapacak kadar yağdı ve neredeyse sel oldu. Scooterın lastiklerinin yarısına kadar su içinde gittim zaman zaman hiçbirşey olmadı eve gelince kendi kendine kurudu ama bence bu konuda en sağlam scooterlardan yağmurda kullanılır yani.Bu scooterlar yağmurlu havada sıkıntı çıkarır mı? Erzurumda gar gış gıyamet. Ondan soruyorum.
hangisi? f2 mi f2 pro muHocam bunu bizzat deneyimledim geçen hafta perşembe. Yağmur 15 20 dk içerisinde sel yapacak kadar yağdı ve neredeyse sel oldu. Scooterın lastiklerinin yarısına kadar su içinde gittim zaman zaman hiçbirşey olmadı eve gelince kendi kendine kurudu ama bence bu konuda en sağlam scooterlardan yağmurda kullanılır yani.
Hangi marka model? Burada her türlü yağmur, kar, buz çamur hepsinden sağlam çıkacaksa almak isterim.Hocam bunu bizzat deneyimledim geçen hafta perşembe. Yağmur 15 20 dk içerisinde sel yapacak kadar yağdı ve neredeyse sel oldu. Scooterın lastiklerinin yarısına kadar su içinde gittim zaman zaman hiçbirşey olmadı eve gelince kendi kendine kurudu ama bence bu konuda en sağlam scooterlardan yağmurda kullanılır yani.
hangisi? f2 mi f2 pro mu
segway f2. tcs var bir de yağmurda karda kaymasını önlemeye çalışıyorHangi marka model? Burada her türlü yağmur, kar, buz çamur hepsinden sağlam çıkacaksa almak isterim.
segway f2. tcs var bir de yağmurda karda kaymasını önlemeye çalışıyor