Sehabe'nin dissi hakkında yorumlarınız

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
980
Arkadaşlar No1 Purplehej programında Sehabe'ye yenileceğimi asla düşünmüyordum gibisinden bir şeyler dedi (bahsettiği şey FK2 yani Freestyle King2) twitter'da bir çatışma oldu bunun üzerine Sehabe de diss attı düşünceleriniz neler

Arkadaşlar No1 Purplehej programında Sehabe'ye yenileceğimi asla düşünmüyordum gibisinden bir şeyler dedi (bahsettiği şey FK2 yani Freestyle King2) twitter'da bir çatışma oldu bunun üzerine Sehabe de diss attı düşünceleriniz neler

No.1 adam akıllı müziğini beğenmiyorum kötü demiş.
Tankurt'ta ilk boş yapmıştı sonra anladı, Ş*habe gereksiz bir diss atmış.

Pop şarkı gibi olmuş bir gram sert hissettirmiyor şarkı. MOB'den beklediğim şarkılar pek şaşırmadım.

Gereksiz bir diss ama en azından Twitter kuşu olmaması güzel

aga no 1 dedi ama yenileceğim son adama yenildim felan ama sehabe kesinlikle haksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga no 1 dedi ama yenileceğim son adama yenildim felan ama sehabe kesinlik
şarkıda ona aşk şarkıcısı denmesini de eleştirmiş sadece no1 dissi değil bu

sehabe ve gereksiz egosu ya, purpleheji de izledim no1in söylediğinde bir artniyet yok

Pop şarkı gibi olmuş bir gram sert hissettirmiyor şarkı. MOB'den beklediğim şarkılar pek şaşırmadım.
MOB'den derken anlamadım orayı

No.1 adam akıllı müziğini beğenmiyorum kötü demiş.
Tankurt'ta ilk boş yapmıştı sonra anladı, Ş*habe gereksiz bir diss atmış.
Bence de No.1 bir şey demedi ama büyük ihtimalle No1'e bir patlama oldu içindekileri biriktirip : D

aga no 1 dedi ama yenileceğim son adama yenildim felan ama sehabe kesinlikle haksız

Son yenileceğim adama yenildim demesi doğru, cidden nasıl yenildi :D? Bu arada öyle bir yarışmada Sehabe'de oturup düşünür ki bu adamı yenerim buna yenilirim diye, kimse boşa ağlamasın yani.

Son yenileceğim adama yenildim demesi doğru, cidden nasıl yenildi :D? Bu arada öyle bir yarışmada Sehabe'de oturup düşünür ki bu adamı yenerim buna yenilirim diye, kimse boşa ağlamasın yani.
Şahsen benim gireceğim bi FK yarışması olsa Şehinşah, Hidra, Allame, Joker katılacağını öğrensem çekilirim. Boşa rezil olmaya gerek yok :D.

MOB'den derken anlamadım orayı

Bence de No.1 bir şey demedi ama büyük ihtimalle No1'e bir patlama oldu içindekileri biriktirip : D
No 1 onu taşıran son damla olmuş o da patlamış

Düşünmemesi hata olur bence ona göre hazırlanır en azından ağır şeylere : D

No 1 onu taşıran son damla olmuş o da patlamış
Ben de aynısını düşünüyorum No.1 bir şey bile dememiş

Kendi videosu altına attığı yoruma takıldım:
"Müziğin kötü diye twit atan birine, twitle değil müzikle cevap verdim. Delikanlı gibi kalemi aldım yazdım."

nE ?? Bırak da dinleyiciler yazsın bunu, kendini övmek nedir?
Diss'i de müzikal anlamda beğenmedim bu arada.

Şahsen benim gireceğim bi FK yarışması olsa Şehinşah, Hidra, Allame, Joker katılacağını öğrensem çekilirim. Boşa rezil olmaya gerek yok :D.
O da doğru :D ben olsam yine de girerdim ya onlarla aynı sahneyi paylaşmak bir şeref

Diss i şimdi dinledim de sihirdar vadisi muhabbetleri güzel olmuş

Geri