Yardım Şehir dışından 0 motor sipariş edilirmi

Reaksiyon skoru
32
Muğaladayım istanbuldan bir 0 bayiden motor alıcam ama kredi kartına taksitlede olsa insan bu kadar büyük parayı görmediği bir şeye bağlamaya çekiniyor sarı sitede çok fazla ilan tüm türkiyeye gönderim yapıyor olarak gösteriyor bunlar güvenilir mi? alsam başıma büyük bir iş gelme olasığı varmı

Alıcağım motor dominar 250d istanbul sadece bir örnek kastettiğim herhangi bir il bulunduğum konumda iyi taksit yapmıyorlar maalesef

Muğaladayım istanbuldan bir 0 bayiden motor alıcam ama kredi kartına taksitlede olsa insan bu kadar büyük parayı görmediği bir şeye bağlamaya çekiniyor sarı sitede çok fazla ilan tüm türkiyeye gönderim yapıyor olarak gösteriyor bunlar güvenilir mi? alsam başıma büyük bir iş gelme olasığı varmı

Alıcağım motor dominar 250d istanbul sadece bir örnek kastettiğim herhangi bir il bulunduğum konumda iyi taksit yapmıyorlar maalesef
kendi araçları ile geliyorsa sorun olmayabilir gibi bayi yokmu sizin orada istesinler diğer olan bayilerden

kendi araçları ile geliyorsa sorun olmayabilir gibi bayi yokmu sizin orada istesinler diğer olan bayilerden
Bayilerin elinde zaten motordan var ama muğladaki bayi ile istanbuldaki aynı taksitlendirmeyi yapmıyor

Araç konusundada galiba otobüsle yolluyorlar iyi muhafaza edilirse sıkıntı olmuyor arkadaşın r25 ile r1 ini taşımıştık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba

Eğer imkanınız varsa gidin yoksa https://www.gezenadam.com.tr/service/alisveris-hizmetleri Gezen Adam diye bir sistem var istanbulda o bölgedeki gezen adamı bulursunuz irtibata geçersiniz tüm işlemleri o halleder. Kardeşim Gezen Adam Amasya haftada 2 - 3 kişi arıyor araba vs. ekspere götürüyor.
İlk defa rastgeldim bu siteye iyi hizmetmiş aslında

Bayilerin elinde zaten motordan var ama muğladaki bayi ile istanbuldaki aynı taksitlendirmeyi yapmıyor

Araç konusundada galiba otobüsle yolluyorlar iyi muhafaza edilirse sıkıntı olmuyor arkadaşın r25 ile r1 ini taşımıştık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa rastgeldim bu siteye iyi hizmetmiş aslında
otobüsle kumar hocam ben olsam almam benim arkadaşın motorunun içinden geçilmişti

Sarı sitede ismi olan dükkanın bu sitede ismi var mı diye kontrol et. Bayinin Bajaj bayisi olduğunu görürsen, paranın hepsini gönderebilirsin sıkıntı yok.
Ben Kawasaki Zx4-RR alacağım zaman, kawasakinin sitesine girdim yetkili satıcılara baktım, en yakın Konya'da varmış, Ada Motors, bütün parayı havale geçtim ve adamlar motoru gönderdiler. Sıkıntısız teslim aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,670
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu
Geri