Neler Yeni

şehirler arası otobüslerle kargo göndermek mantıklımı daha önce gönderen oldumu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
İstanbuldan hoparlör alacağım ama 20kg olacağından hem kargolara güvenmiyorum hemde çok fazla kargo ücreti çıkacak bundan dolayı satıcıdan şehirler arası otobüslerle göndermesini istiyeceğim kargo Hatay'a sizce bir sıkıntı olurmu ilk kez otobüsle kargo alacağım sanki bu boyutta bir kargo için otobüs daha güvenli ve daha hızlı gibi

mali63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Ali kanpalta
İstanbuldan hoparlör alacağım ama 20kg olacağından hem kargolara güvenmiyorum hemde çok fazla kargo ücreti çıkacak bundan dolayı satıcıdan şehirler arası otobüslerle göndermesini istiyeceğim kargo Hatay'a sizce bir sıkıntı olurmu ilk kez otobüsle kargo alacağım sanki bu boyutta bir kargo için otobüs daha güvenli ve daha hızlı gibi
Muavine şöyle diger kargo yerlerinden ayri arkaya dogru daha küçük yer var oraya koymasini rica et, sag salim gider, ben cok yolladim ama içinde ne oldugunu kirilicak hassas esya oldugunu belirt, ufakta bi bahsis ver muavine sag salim gider

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Çok para istediklerini duydum gönderilebilir ama 200 300 tl isteyebilirler tabi bu firmadan firmaya değişir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muavine şöyle diger kargo yerlerinden ayri arkaya dogru daha küçük yer var oraya koymasini rica et, sag salim gider, ben cok yolladim ama içinde ne oldugunu kirilicak hassas esya oldugunu belirt, ufakta bi bahsis ver muavine sag salim gider
anladım hocam saolun

Top Bottom