Neler Yeni

Yardım Selam dostlar bana maximum 400 tllik Bluetoothlu kulaklık önerir misiniz? !?

TİTAN.

80+ Platinum
Selam dostlar kendime Bluetooth lu kulaklık almak istiyorum hani şu sert olanlardan alacağım kulaklığın miktofon kalitesi baya iyi olmalı bilgisayardada kullanıcam bilgisayarı daha almadı ama güncel bilgisayarlardan biri olucak biliyorum çok bilgi yok ama bana yardımcı olursanız çok multu olurum aynı zamanda telefondada kullanıcam telefon markam xiomi dostlar lütfen tavsiyeleri dikkatli bir şekilde verelim ürünü yarın sabah alıcam fiyat belki biraz daha yükselebilir 500 olabilir ama siz 400 üzerinden ürün tavsiye ederseniz çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ☺️

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Bu modellerin mikrofon kaliteleri fiyatına göre iyi ama bilgisayardaki mikrofon performansından bir şey beklemeyin. Windows PC'de mikrofonu kullanırken Hands-Free moduna geçtiği için sesi bozuyor. Bluetooth'larda genel olarak bu durum var. Tel'de ise sıkıntısız kullanırsınız.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu modellerin mikrofon kaliteleri fiyatına göre iyi ama bilgisayardaki mikrofon performansından bir şey beklemeyin. Windows PC'de mikrofonu kullanırken Hands-Free moduna geçtiği için sesi bozuyor. Bluetooth'larda genel olarak bu durum var. Tel'de ise sıkıntısız kullanırsınız.
Kanka peki bilgisayarda nasıl bir yol izleyebilirim kulak üstü takamıyorum kulaklarım sıkıntılı canım acıyor ve hani alsam hangisi rahat ettircek bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam, linkteki kulaklık iki kere 400tl fiyata düştü.Bir daha ne zaman düşer bilinmez fakat acil değilse 1 ay kadar bekleyebilirsiniz bence çünkü 400tl bandında rakibi yok
Kanka yazdıklarımı okuduysan sert yazdım oraya sanırım silikonsuz oluyor

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Kanka peki bilgisayarda nasıl bir yol izleyebilirim kulak üstü takamıyorum kulaklarım sıkıntılı canım acıyor ve hani alsam hangisi rahat ettircek bilmiyorum

Benim hatam, evet sizin istediğiniz modeller silikonsuz olarak geçiyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

İnan ben de bilmiyorum kankam, AirPods vardı bende onunla bile verim alamadım. Mikrofon lazım olduğunda kabloluya geçiyordum.
Bir ara W11'le beraber AAC desteği gelecek o sorun çözülecek diyorlardı, W11'e geçmediğim için kendim test edemedim. Belki halledilmiştir.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan ben de bilmiyorum kankam, AirPods vardı bende onunla bile verim alamadım. Mikrofon lazım olduğunda kabloluya geçiyordum.
Bir ara W11'le beraber AAC desteği gelecek o sorun çözülecek diyorlardı, W11'e geçmediğim için kendim test edemedim. Belki halledilmiştir.
Anladım teşekkür ederim

Top Bottom