olmiyor tlauchur açilmiyor denendim suncuya bağlanmiyor bile pc eksiki kendi intenetimde bağlayamiyorumhocam kendi internetimi bağlayıp tlauncher kurduk 1.8.9 taşa zoom atınca 600fps gördü onun harici cs 1.6 paso hepsinde var ve ekstra olarak oyun indir vip sitesi banlı değil (henüz) age of history 2 kurdum bugün sarıyor
oyun indir vip bizde banlıhocam kendi internetimi bağlayıp tlauncher kurduk 1.8.9 taşa zoom atınca 600fps gördü onun harici cs 1.6 paso hepsinde var ve ekstra olarak oyun indir vip sitesi banlı değil (henüz) age of history 2 kurdum bugün sarıyor
hocam evde flasha atın oyunları oyun indir vip üzerinden tlauncher flash atıldıktan sonra olurmu bilmiyorumolmiyor tlauchur açilmiyor denendim suncuya bağlanmiyor bile pc eksiki kendi intenetimde bağlayamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun indir vip bizde banlı
age of history 2 indim atim flaşa mc pvp atamayacaksan minemen eu gerek yokyani oyun indir vip üzerinden indirip oynayabilirsin veya minecraft için tlauncher kullanıyoruz zamanında potatocraft vardı web üzerinden oynardık onun harici dediğim gibi hepsinde kurmuşlar half life 1 sanırım oynamadım bilmiyorum ve cs 1.6 hepsinde kurmuşlar ama internet aynı kablodan olduğu için aynı sunucuya girilmiyor girdiğinde 30dk ban atıyor denendi onaylandı .d
hocam evde flasha atın oyunları oyun indir vip üzerinden tlauncher flash atıldıktan sonra olurmu bilmiyorum
bugün dediğim gibi age of history 2 kurdum suriyeyi aldım ırak savaş açtım bende yetersiz kaynak vardı direkt suriye aldığım gibi onada daldım oradan ufak darbeler ile bişeyler yaptım sonra bitti zaten ders hoca çok sınıfta değildi işleri vardı veya photohosp verdiği şeyi yaptığımda girip oynuyodum 1.8.9 hardcore açmştım en son hatta biz yükledikten sornada başkaları girmiş oynamışlar sevap kazandık canları sıkılmasın
bile pc admin şifresimi ne var onu nasıl aşarızyani oyun indir vip üzerinden indirip oynayabilirsin veya minecraft için tlauncher kullanıyoruz zamanında potatocraft vardı web üzerinden oynardık onun harici dediğim gibi hepsinde kurmuşlar half life 1 sanırım oynamadım bilmiyorum ve cs 1.6 hepsinde kurmuşlar ama internet aynı kablodan olduğu için aynı sunucuya girilmiyor girdiğinde 30dk ban atıyor denendi onaylandı .d
hocam evde flasha atın oyunları oyun indir vip üzerinden tlauncher flash atıldıktan sonra olurmu bilmiyorum
bugün dediğim gibi age of history 2 kurdum suriyeyi aldım ırak savaş açtım bende yetersiz kaynak vardı direkt suriye aldığım gibi onada daldım oradan ufak darbeler ile bişeyler yaptım sonra bitti zaten ders hoca çok sınıfta değildi işleri vardı veya photohosp verdiği şeyi yaptığımda girip oynuyodum 1.8.9 hardcore açmştım en son hatta biz yükledikten sornada başkaları girmiş oynamışlar sevap kazandık canları sıkılmasın