Neler Yeni

Selam okul pc oyun oynamak istiyorum

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Selam ben meslek lisesine gidiyorum ve yarın full atöyledeyim ve bilişim okuyorum ona half lifa 1 ve 2 veya minecraf olursa güzel olur nasıl flaşa atarım half life steamden indiremiyorum okuda açamam

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam kendi internetimi bağlayıp tlauncher kurduk 1.8.9 taşa zoom atınca 600fps gördü onun harici cs 1.6 paso hepsinde var ve ekstra olarak oyun indir vip sitesi banlı değil (henüz) age of history 2 kurdum bugün sarıyor :D

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Deniz Ayaz Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kendi internetimi bağlayıp tlauncher kurduk 1.8.9 taşa zoom atınca 600fps gördü onun harici cs 1.6 paso hepsinde var ve ekstra olarak oyun indir vip sitesi banlı değil (henüz) age of history 2 kurdum bugün sarıyor :D
olmiyor tlauchur açilmiyor denendim suncuya bağlanmiyor bile pc eksiki kendi intenetimde bağlayamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun indir vip bizde banlı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
yani oyun indir vip üzerinden indirip oynayabilirsin veya minecraft için tlauncher kullanıyoruz zamanında potatocraft vardı web üzerinden oynardık onun harici dediğim gibi hepsinde kurmuşlar half life 1 sanırım oynamadım bilmiyorum ve cs 1.6 hepsinde kurmuşlar ama internet aynı kablodan olduğu için aynı sunucuya girilmiyor girdiğinde 30dk ban atıyor denendi onaylandı .d

olmiyor tlauchur açilmiyor denendim suncuya bağlanmiyor bile pc eksiki kendi intenetimde bağlayamiyorum

oyun indir vip bizde banlı
hocam evde flasha atın oyunları oyun indir vip üzerinden tlauncher flash atıldıktan sonra olurmu bilmiyorum

bugün dediğim gibi age of history 2 kurdum suriyeyi aldım ırak savaş açtım bende yetersiz kaynak vardı direkt suriye aldığım gibi onada daldım oradan ufak darbeler ile bişeyler yaptım sonra bitti zaten ders hoca çok sınıfta değildi işleri vardı veya photohosp verdiği şeyi yaptığımda girip oynuyodum 1.8.9 hardcore açmştım en son hatta biz yükledikten sornada başkaları girmiş oynamışlar :D sevap kazandık canları sıkılmasın

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Deniz Ayaz Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani oyun indir vip üzerinden indirip oynayabilirsin veya minecraft için tlauncher kullanıyoruz zamanında potatocraft vardı web üzerinden oynardık onun harici dediğim gibi hepsinde kurmuşlar half life 1 sanırım oynamadım bilmiyorum ve cs 1.6 hepsinde kurmuşlar ama internet aynı kablodan olduğu için aynı sunucuya girilmiyor girdiğinde 30dk ban atıyor denendi onaylandı .d

hocam evde flasha atın oyunları oyun indir vip üzerinden tlauncher flash atıldıktan sonra olurmu bilmiyorum

bugün dediğim gibi age of history 2 kurdum suriyeyi aldım ırak savaş açtım bende yetersiz kaynak vardı direkt suriye aldığım gibi onada daldım oradan ufak darbeler ile bişeyler yaptım sonra bitti zaten ders hoca çok sınıfta değildi işleri vardı veya photohosp verdiği şeyi yaptığımda girip oynuyodum 1.8.9 hardcore açmştım en son hatta biz yükledikten sornada başkaları girmiş oynamışlar :D sevap kazandık canları sıkılmasın
age of history 2 indim atim flaşa mc pvp atamayacaksan minemen eu gerek yok

bile pc admin şifresimi ne var onu nasıl aşarız

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,528
Üyeler
162,699
Son üye
_musw.d
Top Bottom