Neler Yeni

Sen ne yapardin ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Herkes şunu yapardım bunu yapardım demiş ama bizim bilmediğimiz buz dağının görünmeyen kısımları var ve cumurbaşkanı olursan zaten onların ne olduğunu bilirsin ve istediğin her şeyi yapamayacağını bilirsin. Bu devletin başına A kişisi de cumhurbaşkanı olursa aynı şey B kişisi de olursa aynı şeyleri yapar çünkü o buz dağının görünmeyen kısmı yapmak istediğimiz şeylere engel olacaktır.
biz burda işin eglence kısmındayız knk

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Üretim yapan işletmeleri ve çiftçiye büyük destekler verirdim. Bu sayede üretim artacaktır. Oy kullanmak için üniversite mezunu olma şartı koşardım. Eğitimi geliştirmek için liseye kadar tüm okullarda eşit eğitim verirdim. Bunlar yapacak olduğum başlıca icraatler olurdu.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Yol yapardım yol :D neyse siyasete girmemek lazım malum silivri soğuk bu zamanda diyorlar,
Vallaha tecavüz ve kadın cinayeti suçu işleyenleri idam ederdim öyle insanlara acımam yok.
Eğitimi düzeltmeye çalışırdım çünkü her ülkede eğitim sayesinde gelişmeler görüyoruz öğrencileri dinler ve en iyi şartlarda eğitmeye çalışırdım, ödev vermezdim ve tatili okulu 4 tatili 3 gün yapardım.
İşsizlik oranını düşürmeye çalışırdım (suriyelileri göndererek mesela)
Asgari ücreti 3000 TL yapardım ki ''yaşayabilsin herkes...''
Neden sadece kadın cinayeti de cinayet değil??
Cinayete kurban gidenlerin %79 u erkek.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Üretim yapan işletmeleri ve çiftçiye büyük destekler verirdim. Bu sayede üretim artacaktır. Oy kullanmak için üniversite mezunu olma şartı koşardım. Eğitimi geliştirmek için liseye kadar tüm okullarda eşit eğitim verirdim. Bunlar yapacak olduğum başlıca icraatler olurdu.
gübreyi bile ithal ediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden sadece kadın cinayeti de cinayet değil??
Cinayete kurban gidenlerin %79 u erkek.
evet bu arkadaş boş yapmış kesinlikle .

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
gübreyi bile ithal ediyoruz.

evet bu arkadaş boş yapmış kesinlikle .
Maalesef. Tohumlarımızı bile Birleşmiş Milletler toplantısında kınadığımız İsraril'den alıyoruz.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
En başta cumhurbaşkanı olurdum.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Maalesef. Tohumlarımızı bile Birleşmiş Milletler toplantısında kınadığımız İsraril'den alıyoruz.
bunlar plansız yerleşme herkes istanbula göç ettigi için böyle oluyor avrupanın en nüfüslu olan şehir istanbul halbuki ankara ve izmire istanbul kadar iş yeri altyapı sanayi kurulsa bu sayılar yarıya iner

En başta cumhurbaşkanı olurdum.
en zor kısım orası işte

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
her şeyden önce vergileri bir süre sabit tutardım ve üretime başlardım o sırada. zaten vergiden paranın çoğu artacaktır :D
üretim işi oturunca vergileri düşürürüm.
eğitim için eğitim bakanını rahat bırakırdım.
torpili kaldırırdım.
ekonomi bakanlığı için mehmet şimşekten başkasını almazdım.
gereksiz saray, araba vb şeyleri özelleştirip yine hazineye para eklerdim.
milletvekili maaşları düşerdi.ve dokunulmazlıkları görevleri bitene kadar kalkmayacak olurdu.
yeni nesili rahat bırakılmasını isterdim.çünkü bir kişi ailesinin birebir aynısı oluyor yoksa. bu yanlış.

2340922

80+
Siyaset/din düşmanlığı yapmıyorum
  • Erkek cinsel organı mütülasyonu(sünnet) uygulanması yasaklanırdı. İsteyen kişi yetişkin olduğunda yaptırır, onda sorun yok. Amacım savunmasız çocukları PİS ELLERDEN korumak.
  • Ezan desibeli rahatsız olunmayacak duruma getirilirdi.
  • Ateist/deist/başka inanışlara sahip insanların değerli vergileri başka inanışlara alet edilmezdi. (örnek: Ateist bir adamdan vergi alıp onun vergisiyle camii yapmak. Burada bu insana devletin verdiği hizmet SIFIR.)
  • Zorunlu askerliğe son verirdim.
  • Nafaka gibi adaletsizlikler tamamen son bulur.
  • Pozitif ayrımcılık içeren bazı yasalara düzenlemeler getirirdim.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Siyaset/din düşmanlığı yapmıyorum
  • Erkek cinsel organı mütülasyonu(sünnet) uygulanması yasaklanırdı. İsteyen kişi yetişkin olduğunda yaptırır, onda sorun yok. Amacım savunmasız çocukları PİS ELLERDEN korumak.
  • Ezan desibeli rahatsız olunmayacak duruma getirilirdi.
  • Ateist/deist/başka inanışlara sahip insanların değerli vergileri başka inanışlara alet edilmezdi. (örnek: Ateist bir adamdan vergi alıp onun vergisiyle camii yapmak. Burada bu insana devletin verdiği hizmet SIFIR.)
  • Zorunlu askerliğe son verirdim.
  • Nafaka gibi adaletsizlikler tamamen son bulur.
  • Pozitif ayrımcılık içeren bazı yasalara düzenlemeler getirirdim.
kardeş isteyen küçükken yaptırır sanane sen müslüman degilsen zaten müslüman bir ülke nin başında geçersin sonra indirilirsin anlamışssındır heralde kuranda yazıyor zaten istemeyen yaptırmıyor

2340922

80+
kardeş isteyen küçükken yaptırır sanane sen müslüman degilsen zaten müslüman bir ülke nin başında geçersin sonra indirilirsin anlamışssındır heralde kuranda yazıyor zaten istemeyen yaptırmıyor
Kuran’ı incelediğimizde Kuran’ın hiçbir yerinde ‘’erkeklerin cinsel organın bir parçasının kesilmesi’’ ile ilgili bir hüküm bulamayız. Hiçbir ayet bunlardan bahsetmez. Yani bu da demektir ki bu uygulama ‘’Kurani’’ bir uygulama değildir. Ancak bu uygulama Tevrat’ta detaylıca anlatılır.
Allah seni mükemmel yarattı. Onun yarattığı uzvu ne hakla değiştiriyorsun? Allahtan iyisini mi yapacaksın sünnet ederek penisi?
Eğer öyle diyorsan Allah'ın seni mükemmel yaratmadığını söylemiş olursun.

Top Bottom