Neler Yeni

Sen ne yapardin ?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tüm herkezi adam ederdim, baktim olmuyor General olarak sniper alirdim, sinsi sinsi vururdum hahaha.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özel şirketler derken "Türk" özel şirketler sandım :D.
Yani şöyle açıklayayım,Türk savunma sanayi bir şirketin yurt dışına satılmaması için önce destek verir en son,en kötü seçenek olarak yurt dışı satışının masaya yatırılmasını sağlarım.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Yani şöyle açıklayayım,Türk savunma sanayi bir şirketin yurt dışına satılmaması için önce destek verir en son,en kötü seçenek olarak yurt dışı satışının masaya yatırılmasını sağlarım.
Ben yanlış anladım. Seni Cumhurbaşkanı yapacağız @Kazım Soy 😍😁

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Hayvan tecavüzlerinin ve şiddetleriniz cezasını çok ağırlaştırırdım

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4,6,7 var zaten.
4-Yok,çoğu çiftçi borç içinde destek demek sadece çiftçiye kredi verip borcu nasıl ödersen öde demek değil.
-
6-Yok,TF-2000 ve İ sınıfı fırkateynler için ayrılan aşırı bir bütçe yok.(Aslında 6'ncı madde biraz saçma olmuş çünkü ordu da imkan verilmez imkan yaratılır.Alınması gereken şeye bütçe verilir olay biter.Ama bu da yine orduya ayrılan bir bütçeden kesinti olacak yani yüksek olması her türlü daha iyi.)
-
7-Kısmi bir şekilde yok,elektronik ürünlerin vs. millileşmesi keza büyük bir öneme sahip bu üretime sadece savunma sanayi ürünlerinin katmamak lazım.Şimdi uygulanmakta olan ''gümrük vergileri'' sözde bu görevi yapmak için ama vergi gelen çoğu ürünün üretimi Türkiye de yok zaten örn:eek:yun konsolları,elektronik donanımlar vb.

VitoScaletta

80+ Gold
tarıma ve doğal kaynaklara yatırım yapardım suriyelileri ve tüm mültecileri atardım vergi leri kısıp üretimi arttırırdım ve maaşımı arttırmazdım dini kullanmazdım

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben yanlış anladım. Seni Cumhurbaşkanı yapacağız @Kazım Soy 😍😁
İlk icraat olarak şunu ekleyelim hatta hocam Behzat Ç. tekrar ekranlara gelecek :cool:.
Böylece Türk dizi ve film sektörü nirvanaya ulaşacak.
(Erdal Beşikçioğlunu da ikna ederiz bir şekilde :D).

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
1-çocuk doğum kısıtlaması
En fazla 2 çocuk
2-eğittim sistemini düzeltirdim
Günde En fazla 6 saat
3-sanayi,bilişim ve tarıma çok ama çok önem verirdim hatta gelirin %80'ni ona
4-üniversitelerin yarısını kapatırdım
5-üniversite sınavıma girmek için şartlar koyardım
İq seviyesi 100+ ve 25 yaş altı girebilir diye.
6-Amerikaya bağlı bağımlı bir ülke olmazdı Türkiye gerçekten tam bağımsız olurdu
7-kemalistlik olurdu.
8-Uçak,silah,gemi, bilgisayar vb. Teknolojilerinde bir dev olurdu
9-Ab'ye girerdim yada Türk vatanları ile yeni bir blok oluştururdum.
Türk birliği diye
Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan, Türkiye, Kıbrıs vs.
10-Nükleer,Rüzgar ve Güneş enerjisine önem verirdim
En çokta nükleer çünkü Toryum kaynağı bir ülkeyiz
11-Bor maddesini işleyip en iyi şekilde kullanırdım.
12-İthaaltı en aza indirmek (karsız olsa bile ithalat yok)
13-Ülkeye herkesi almazdım.(suriyeli vs.)
14-sosyal medya ile ilgili bir meslek dalı getirdim sosyal medya güvenliği, mühendisliği vs.
Küfür,sapıkça şeyler,vs. Tehlikelere karşı kamuyu korumak için.
Yani İnternet e ağır bir denetim getirdim.
15-Osmanlı kuralları geri gelirdi
Hırsızlıkta kol kesme cezası vs.
16-Zabıta ve bekçi yetkileri azaltılırdı
17-Fakir Aileler için zenginlerden Bir vergi alırdım maaşının %30 nu alırdım onlarıda fakir ailelere verirdim.
18-çevre ve matematik mühendislerine önem verirdim her yeri düzenli simetrik ayarlardım
Mesala Türkiye'yi denizler hariç il ve ilçe sınırlarını düzgün geometri şekiller ile yapardım.
19-Nüfus Tüm ülkeye eşit bir şekilde dağıtırdım
80 milyon/81 il
20-Her ne olursa olsun Halk,Millet için çalışırdım.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
1-çocuk doğum kısıtlaması
En fazla 2 çocuk
2-eğittim sistemini düzeltirdim
Günde En fazla 6 saat
3-sanayi,bilişim ve tarıma çok ama çok önem verirdim hatta gelirin %80'ni ona
4-üniversitelerin yarısını kapatırdım
5-üniversite sınavıma girmek için şartlar koyardım
İq seviyesi 100+ ve 25 yaş altı girebilir diye.
6-Amerikaya bağlı bağımlı bir ülke olmazdı Türkiye gerçekten tam bağımsız olurdu
7-kemalistlik olurdu.
8-Uçak,silah,gemi, bilgisayar vb. Teknolojilerinde bir dev olurdu
9-Ab'ye girerdim yada Türk vatanları ile yeni bir blok oluştururdum.
Türk birliği diye
Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan, Türkiye, Kıbrıs vs.
10-Nükleer,Rüzgar ve Güneş enerjisine önem verirdim
En çokta nükleer çünkü Toryum kaynağı bir ülkeyiz
11-Bor maddesini işleyip en iyi şekilde kullanırdım.
12-İthaaltı en aza indirmek (karsız olsa bile ithalat yok)
13-Ülkeye herkesi almazdım.(suriyeli vs.)
14-sosyal medya ile ilgili bir meslek dalı getirdim sosyal medya güvenliği, mühendisliği vs.
Küfür,sapıkça şeyler,vs. Tehlikelere karşı kamuyu korumak için.
Yani İnternet e ağır bir denetim getirdim.
15-Osmanlı kuralları geri gelirdi
Hırsızlıkta kol kesme cezası vs.
16-Zabıta ve bekçi yetkileri azaltılırdı
17-Fakir Aileler için zenginlerden Bir vergi alırdım maaşının %30 nu alırdım onlarıda fakir ailelere verirdim.
18-çevre ve matematik mühendislerine önem verirdim her yeri düzenli simetrik ayarlardım
Mesala Türkiye'yi denizler hariç il ve ilçe sınırlarını düzgün geometri şekiller ile yapardım.
19-Nüfus Tüm ülkeye eşit bir şekilde dağıtırdım
80 milyon/81 il
20-Her ne olursa olsun Halk,Millet için çalışırdım.
knk hem kemalist diyorsun hemde osmanlı diyorsun

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ülkede şöyle bir sıkıntı var şimdi belediye başkanı gidiyor yol yaptırırken asfaltı yakın arkadaşından alıyor ve en pahalıya alıyor. Bu da o vatandaşa yazık oluyor. Kendi cebinden çıksa kaçak alacak. O derece.

Sıralıyorum:
-Bütün devlet okulları ve özel okulları denetlerim. Ama bir anda felekten bir gün bir anda müfettiş yollardım derse girmeyen hoca varsa aldırırım onun öğretmenlik hayatı bitmiştir. Tabi özel bir nedeni yoksa.

-Yerli malına önem veririm. Yabancı ülkelerin tahıllarını almayacağım. Ne güzel çiftçilerimizin kendi zorluklarıyla yetiştirdikleri varken.

-Ülkeden mültecileri dahil Türk vatandaşı olmayan herkesi gönderirim. Burası Türkiye ve Türkçülük olacak. Hiçbir zaman Türkçülük eskimeyecek ve Türkçülük yabancılaşmayacak.

-Ülkenin 155, 112, 110 gibi acil yardım hatları hiç yardımcı değiller. Ankara'da o kadar yeri su bastı 1 tane bile itfaiye gelmedi. Yazıklar olsun bunların müdürlüğüne.

-Eğitim sistemini herkesin istediği düzene göre yaparım mesela adam Türkçe öğretmeni olmak istiyor ama matematik öğreniyor saçmalık ama Matematik öğretmeni Türkçe öğrenmeli çünkü Türkçe'n yoksa nasıl anlatacaksın? Bunun için özel kitaplar çıkarılıp onlara çalışıp seçilim olacak.

-Neredeyse her gün onlarca insan şiddete uğruyor. Hem kadın hem erkek. Kadınların, erkeklere gösterdiği şiddetlerde var.

-Hapishaneler'de tek duvar olmayacak birden fazla duvarlı olacak yani artık kaçmak kolay olmayacak.

-Mesela her mahallede fazladan camii var bu tam olarak abartı. Daha fazlası dikilmeyecek. Eğer az gelirse dikilecek. Başlıyorlar yapmaya sonra yarım kalıyor.

-Bütün serserilerin olduğu sokaklar denetlenip insanları taciz edenler kodese alınıp ceza kesilecek.

-Sporda özel yetenekleri olanlar var. Ve çoğu da görünmüyor. Her okulda müsabakalar düzenlenip genç yetenekleri Uluslararası alanda geliştirip ülkemizi sporda geliştirmek.

-Ülke içinde düzenlenen resmi maçlar denetlenip herhangi bir adaletsizlik olursa cezalandırma olacak.

-Bütün fazla zincirleri kapatıp devlet zinciri oluşturmak. Mesela Bim çok fazla, A101 çok fazla tüm hepsi gereksiz fazla bu firmalar kapatılıp Migros, Kipa, Carrefoursa kapatılıp. Devlet zinciri oluşturulacak. Semt boyutuna bakılıp olup en küçük semte bile fazladan 1 veya 2 tane açılacak.

-Ülkede herhangi bir belediyenin ucuzu ve aynı kalitede olanı varken pahalıyı alması görevden alınacaktır.

-Tüm yaptıklarım ve yapacaklarım Vatandaşın kaar etmesi ve cebindeki parayı neredeyse cebinde bırakmak amaçlı olacak.

Her şey ülkedeki vatandaşın rahat olması için.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
İlk icraat olarak şunu ekleyelim hatta hocam Behzat Ç. tekrar ekranlara gelecek :cool:.
Böylece Türk dizi ve film sektörü nirvanaya ulaşacak.
(Erdal Beşikçioğlunu da ikna ederiz bir şekilde :D).
Başkanım bir de Ezel'i tekrardan alsak olmaz mı? :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mustafa kemal ile osmanlı düşmandı fark ettiysen
Düşman değillerdi. Mustafa Kemal Osmanlı'ya değil, Damat Ferit'e düşmandı. Damat Ferit gibilere düşmandı.

Top Bottom