Sence Mantıklı olan? Son karar

Evet galax olmasına rağmen üstteki 10.000₺ tutuyor monitörle alttaki monitörle 8250₺
O zaman bütçe sıkıntınız yoksa ekran kartını Gigabyte yapıp alın çok efsane bir sistem olur ama Galax'ta alabilirsiniz.

ben 1. sistem i tercih ederdim fakat kalan parayla oyun alırım vs dersen 2. sistem
Hocam bütçemi o kadar zorladım ki oyunlar ve ekipmanlarımla her şey 10k düşünürken işin içine girince şuan ekipman oyun ve soğutucu için bütçem yok ama sistemde içime çok sindi değişesim yok😔

Arkadaşa katılıyorum bence de üstte ki sistemi alın.

Üstteki sistem daha mantıklı kasa ve anakart olarak fark yaratıyor.RAM olarak da +200mhz avantajı var.Yani 1250 tlnin karşılığı var.3 gündür karar veremedin gral al gitsin artık yoksa 2060 super fiyatına 5700xt var derler 1 hafta da onu tartışırız :D
Ahahhahah sistemde ilk hallettiğim konu oydu hocam 5700xt ikna olmam rtx kafamdaki tek kart😂

Üstteki sistem alınır ama bütçenizi zorlamıyorsa. Nedeni ise Gıgabyte o Anakart tam bir giriş seviyesi. Daha üstü olamaz. B450 Tomahawk Max B450 serisindeki en güçlü Anakartlardan biri. Üstteki sistem kasa, Ekran kartı, Anakarttan kazanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,020
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri