SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yurtdışından hdp liler biletleri aldılar

hala a.p lilere laf anlatmaya çalışan var la gözümü yaşarttınız şimdiden uyarımı yapayım hiçbirşeyden ikna olmuyolar terörist ilan ediyolar çıkıyor işin içinden neyse sonuna kadar kemal dedem:peepokalp:
Aslında hiç yazmazdım ama en azından 1-2 cümle yazayım dedim de keşke yazmasaydım, boşa giden klavyemin tıklama ömrü oldu :D.

Saygı çerçevesinde kalmak böyle insanlara karşı çok zor artık. Konuşmamak en iyisi. Kendileri saygının ne olduğunu bilmedikleri için karşısındaki adama rahatça "terörist" diyebiliyor. Sizin ne olduğunuz alnınızda yazıyor.
Ben teröriste terörist derim arkadaş. Alınan varsa çıkabilir.
Açık açık konuşuyorum. HDP'nin aday çıkarmaması ve millet ittifakına destek vermesi karşılıksız olmaz.
SİHA'lar sahada verim almaya başlayınca ilk tepki teröristlerden değil de CHP'nin milletvekillerinden gelmişti.

Açık açık konuşuyorum. HDP'nin aday çıkarmaması ve millet ittifakına destek vermesi karşılıksız olmaz.
SİHA'lar sahada verim almaya başlayınca ilk tepki teröristlerden değil de CHP'nin milletvekillerinden gelmişti.
katılıyorum tamamen sağcıların oyunu istemek varken hdp nin oyunu istedi burası türkiye kürdistan deil

Diyorum ben chp nin milletvekili kadrosu çöp

Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
Hendek olaylarında özerklik isteyen apoyu siz terörist olarak görmüyormusunuz ?

Gayet düzgün cevaplar verilmiş. AKP'nin politik tutarsızlığına ve sadece HDP üzerinden yaptığı demogojiye göz yumulması isteniyor. Çözüm süreci sırasında Tayyip Erdoğan %52 oy aldı. Neredeydi bu hassasiyet?

Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
Hendek olaylarında özerklik isteyen apoyu siz terörist olarak görmüyormusunuz ?
KK çıkıp açık bir şekilde elli bin kez terör ile ilgili düşüncelerini söyledi kardeş. İnanırsın inanmazsın. Hdp'nin ya da fetönun Tayyıpten kurtulmak için Tayyibi devirme potansiyeli en yüksek adaya oy vermesi ya da kazanmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. KK olmasa başka birisi olsa yine aynı durum olacaktı.

kardeşim askere gidiyorsan şehit olabileceğini giderek gidersin, askerlik yapıyorsan her an şehit olabilirsin önemli olan vatan. Senin yakının şehit oldu diye ülkenin geleceği önemsiz olmuyor. Allah rahmet eylesin orası ayrı mesele
bizde onu diyoruz zaten önemli olan Türkiyenin bölünmez bütünlüğüde, sen bölücü terör örgütünü tutan kişiyi neden savunuyorsun? aponun heykelini dikecez diyen şahıs hapiste, biz onu çıkaraz suçsuz diyen kişiyi destek veriyorsun, kılıçtaroğu aday olmasın diye millet yalvarıyordu, aday olunca masa bile dağıldı. sizlerde mecbur destekliyorsunuz. amaç RT gitsin de ne olursa olsun. insaf biraz insaf

Diyorum ben chp nin milletvekili kadrosu çöp
Gördüğüm kadarıyla(çevrem dahil) bi oy kk bi oy iyi parti verecek ki bence de öyle olmalı, dediğin gibi kadrosu kötü chp nin

KK çıkıp açık bir şekilde elli bin kez terör ile ilgili düşüncelerini söyledi kardeş. İnanırsın inanmazsın. Hdp'nin ya da fetönun Tayyıpten kurtulmak için Tayyibi devirme potansiyeli en yüksek adaya oy vermesi ya da kazanmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. KK olmasa başka birisi olsa yine aynı durum olacaktı.
Dönek adam o bilmiyor musun

bizde onu diyoruz zaten önemli olan Türkiyenin bölünmez bütünlüğüde, sen bölücü terör örgütünü tutan kişiyi neden savunuyorsun? aponun heykelini dikecez diyen şahıs hapiste, biz onu çıkaraz suçsuz diyen kişiyi destek veriyorsun, kılıçtaroğu aday olmasın diye millet yalvarıyordu, aday olunca masa bile sağıldı. sizlerde mecbur destekliyorsunuz. amaç RT gitsin de ne olursa olsun. insaf biraz insaf
kankam selo oğanda gelse tekrar yargılanacak, bilmem kaç sayfa önce açıkladım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay