TahinPekmez
80+ Silver
yurtdışından hdp liler biletleri aldılar
bende senin gibi düşünüyorum hocam bence herkes daha iyi bi aday olsa vericek ama hepinizden rica sinan oğanı dinleyin eminim aradığınız adayBen zaten chp ye ağır muhalifim bu hdp olayı yüzünden
Akp=chp benim için
Aslında hiç yazmazdım ama en azından 1-2 cümle yazayım dedim de keşke yazmasaydım, boşa giden klavyemin tıklama ömrü oldu .hala a.p lilere laf anlatmaya çalışan var la gözümü yaşarttınız şimdiden uyarımı yapayım hiçbirşeyden ikna olmuyolar terörist ilan ediyolar çıkıyor işin içinden neyse sonuna kadar kemal dedem
Ben teröriste terörist derim arkadaş. Alınan varsa çıkabilir.Saygı çerçevesinde kalmak böyle insanlara karşı çok zor artık. Konuşmamak en iyisi. Kendileri saygının ne olduğunu bilmedikleri için karşısındaki adama rahatça "terörist" diyebiliyor. Sizin ne olduğunuz alnınızda yazıyor.
katılıyorum tamamen sağcıların oyunu istemek varken hdp nin oyunu istedi burası türkiye kürdistan deilBen teröriste terörist derim arkadaş. Alınan varsa çıkabilir.
Açık açık konuşuyorum. HDP'nin aday çıkarmaması ve millet ittifakına destek vermesi karşılıksız olmaz.
SİHA'lar sahada verim almaya başlayınca ilk tepki teröristlerden değil de CHP'nin milletvekillerinden gelmişti.
Diyorum ben chp nin milletvekili kadrosu çöpBen teröriste terörist derim arkadaş. Alınan varsa çıkabilir.
Açık açık konuşuyorum. HDP'nin aday çıkarmaması ve millet ittifakına destek vermesi karşılıksız olmaz.
SİHA'lar sahada verim almaya başlayınca ilk tepki teröristlerden değil de CHP'nin milletvekillerinden gelmişti.
Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
Hendek olaylarında özerklik isteyen apoyu siz terörist olarak görmüyormusunuz ?
KK çıkıp açık bir şekilde elli bin kez terör ile ilgili düşüncelerini söyledi kardeş. İnanırsın inanmazsın. Hdp'nin ya da fetönun Tayyıpten kurtulmak için Tayyibi devirme potansiyeli en yüksek adaya oy vermesi ya da kazanmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. KK olmasa başka birisi olsa yine aynı durum olacaktı.Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
Hendek olaylarında özerklik isteyen apoyu siz terörist olarak görmüyormusunuz ?
bizde onu diyoruz zaten önemli olan Türkiyenin bölünmez bütünlüğüde, sen bölücü terör örgütünü tutan kişiyi neden savunuyorsun? aponun heykelini dikecez diyen şahıs hapiste, biz onu çıkaraz suçsuz diyen kişiyi destek veriyorsun, kılıçtaroğu aday olmasın diye millet yalvarıyordu, aday olunca masa bile dağıldı. sizlerde mecbur destekliyorsunuz. amaç RT gitsin de ne olursa olsun. insaf biraz insafkardeşim askere gidiyorsan şehit olabileceğini giderek gidersin, askerlik yapıyorsan her an şehit olabilirsin önemli olan vatan. Senin yakının şehit oldu diye ülkenin geleceği önemsiz olmuyor. Allah rahmet eylesin orası ayrı mesele
Gördüğüm kadarıyla(çevrem dahil) bi oy kk bi oy iyi parti verecek ki bence de öyle olmalı, dediğin gibi kadrosu kötü chp ninDiyorum ben chp nin milletvekili kadrosu çöp
Dönek adam o bilmiyor musunKK çıkıp açık bir şekilde elli bin kez terör ile ilgili düşüncelerini söyledi kardeş. İnanırsın inanmazsın. Hdp'nin ya da fetönun Tayyıpten kurtulmak için Tayyibi devirme potansiyeli en yüksek adaya oy vermesi ya da kazanmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. KK olmasa başka birisi olsa yine aynı durum olacaktı.
kankam selo oğanda gelse tekrar yargılanacak, bilmem kaç sayfa önce açıkladımbizde onu diyoruz zaten önemli olan Türkiyenin bölünmez bütünlüğüde, sen bölücü terör örgütünü tutan kişiyi neden savunuyorsun? aponun heykelini dikecez diyen şahıs hapiste, biz onu çıkaraz suçsuz diyen kişiyi destek veriyorsun, kılıçtaroğu aday olmasın diye millet yalvarıyordu, aday olunca masa bile sağıldı. sizlerde mecbur destekliyorsunuz. amaç RT gitsin de ne olursa olsun. insaf biraz insaf