Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Size her şey mübah dimi? Zamanında otobüs tepelerinde adamları ağırlarken o zamanlar Mehmetçiğe boncuk mu atıyorlardı? Sen mi ölçüyorsun milletin vatan evladı olup olmadığını.

Çözüm süreci....

kendinden olmayan herkese terörist yaftası yapıştıran, seçim uğruna bu ülkenin polislerini şehit eden domuz bağcılarıyla ittifak yapan, kamu mallarının 3-5 çeteye yağmalanmasına göz yumanlar vermesin.
pkk diyenler de çözüm sürecine, osloya baksın. kim kimle anlaşma yapmış, aponun hücresini donatmış görsün.

Kendinden önceki iktidarlara saldırırken yağ ve gaz kuyruklarından başka bir şey söylemeyip mafya, Hizbullah ve FETÖ ortaklığıyla seçime giden bir partiye oy verirseniz vatan evladı oluyorsunuz yani? :) Ya şu kendini milliyetçi, vatanperver zannedenlerin insanlara attığı ithamlar fabrikasyon misali hep aynı oluyor.

Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
Hendek olaylarında özerklik isteyen apoyu siz terörist olarak görmüyormusunuz ?

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
her şey montaj tamam kanka sizsiniz peki mansur yavaş geçen çıkmış öcalana apo bey diyor bunu ne yapacaz ? bey ne la bey ne niye terörist diyemiyor niye apo bey kaç yıllık terörist geçenlerde apo bey oldu
o videoyu izlesene bi adam orda ne diyor

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
Saygı çerçevesinde kalmak böyle insanlara karşı çok zor artık. Konuşmamak en iyisi. Kendileri saygının ne olduğunu bilmedikleri için karşısındaki adama rahatça "terörist" diyebiliyor. Sizin ne olduğunuz alnınızda yazıyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam olay o deil aslında yeni ekremin karısı mitingde zafer işareti yaptı biz bunu eleştirdimiz zaman erdoğancı oluyoruz 1 kere oy vermedim ben mesala sinan beye vericem ama bana görede chp oy veren hdpye verir hdp de töreristdir net dolaylı onlara gider oy
zafer işareti teröre özgü bir şey değil

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Hiçbiriniz düzgün bi cevap vermemiş. Akp'nin yanlışlarını söyleyerek KK'nın HDP ortaklığını çürütemezsiniz.
dostum niye kemali eleştirince erdoğancı yada onu eleştirince kemalci yapıyorsunuz insanları böyle nerden biliyorsunuz ikisinide savundunu sinan beye vermedini

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kör sizsiniz kanka

kör olan sizsiniz başınıza bomba yağmadı tabi veya ailenizden yakınınızdan kimse şehit olmadı bundan böyle rahat konuşabiliyorsunuz
kardeşim askere gidiyorsan şehit olabileceğini giderek gidersin, askerlik yapıyorsan her an şehit olabilirsin önemli olan vatan. Senin yakının şehit oldu diye ülkenin geleceği önemsiz olmuyor. Allah rahmet eylesin orası ayrı mesele

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hala a.p lilere laf anlatmaya çalışan var la gözümü yaşarttınız şimdiden uyarımı yapayım hiçbirşeyden ikna olmuyolar terörist ilan ediyolar çıkıyor işin içinden neyse sonuna kadar kemal dedem:peepokalp:

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben zaten chp ye ağır muhalifim bu hdp olayı yüzünden. Ben akpli veya chpli değilim
Geçmiş mesajlarıma baksan anlarsın

Atatürk görse partinin halini partiyi kapatır o derece diyorum

Akp=chp benim için

.RBO.

80+ Silver
biz vaziyet almadan ortalık karışmış bu ne la 73 sayfa vaybe meganda banlı olmasaydı bi 100 ü geçerdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom