Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Şimdiki gençlere çocukluğu bu döneme denk gelmiş insanlara çok üzülüyorum. Eskiyi bilmedikleri için( para dan bahsetmiyorum sosyal yaşamdan bahsediyorum) Hakkımızda hayırlısı olsun ancak değişimin 5 sene önce gelmesi gerekiyordu. Umarım değişim gecikmeli de olsa artık gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
gençler burada hepsi aklı fikri olan insanlarsınız biraz aklını kullanabilen insan gidipte sırf rte ye kızıpta en basitinden terörle birlik olan insana oy verilmez kanka ya verilmez ya abi teröristler 15 mayısta özgürlük geliyor diye bas bas bagrıyorlar pervin bas bas bagrıyor icerdeki kardeslerimizi cıkartacagız diye abi siz daha neyin siyasetini yapıyosunuz ya Allah aşkına kurdistan kuracagız diyorlar kurdistan yarın namusumuza göz dikecekler kanka yapmayın ya rte ye vermiyorsanız kemale vermeyin abi ya gidin milleyetçi adam sinan ogana verin yapmayın gözünüzü acın vallaha ya

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla ben de kk nın iyi bir muhalefet lideri olduğunu düşünmüyorum, türk insanı bağıran çağıran kabadayılık yapan insanları seviyor.
s400 açıklamasına gelecek olursak kk bize kim saldıracak derken rusyayı kastediyordu ki haksız değil. Türkiye için bir numaralı dış tehdit rusyadır. son 15 yıldaki genişleme politikalarına ve putinin genel emperyal siyasetine bakarak bu zaten anlaşılabilir. En basitinden Suriye de koca bir zırhlı taburumuzun suriye uçakları tarafından yok edildiği hadiseyi hatırlarsanız zaten rusyanın türkiye için orta vadede bir dost olmadığını görürsünüz.
Ayrıca MSÜ de YL yapmış ve birçok hava savunma sınıfından subayla tanışmış(ki birisi sınıf arkadaşımdı) ayrıca hava indirme çalıştığım için hava savunma doktrinlerini de incelemiş biri olarak s400 alımının türkiye için dehşet verici boyutta stratejik bir hata olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İşin nato boyutundan bahsetmiyorum bile. Bunu kk yı savunmak vs. için de yazmadım
Bize kim saldırıcak kısmında rusyayı kastettiğini hiç düşünmüyorum ama fikrini saygı çerçevesi içinde belirttiğin için teşekkürler malum forumdaki yorumlarda bir birilerine "mal" diyen bile var

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
gençler burada hepsi aklı fikri olan insanlarsınız biraz aklını kullanabilen insan gidipte sırf rte ye kızıpta en basitinden terörle birlik olan insana oy verilmez kanka ya verilmez ya abi teröristler 15 mayısta özgürlük geliyor diye bas bas bagrıyorlar pervin bas bas bagrıyor icerdeki kardeslerimizi cıkartacagız diye abi siz daha neyin siyasetini yapıyosunuz ya Allah aşkına kurdistan kuracagız diyorlar kurdistan yarın namusumuza göz dikecekler kanka yapmayın ya rte ye vermiyorsanız kemale vermeyin abi ya gidin milleyetçi adam sinan ogana verin yapmayın gözünüzü acın vallaha ya
Kim terör örgütlerine destek veriyorsa, kim teröristlerle oturup konuştuysa, kim teröristlere çadır mahkemeleri kurduysa, kim kucaklaştıysa, kim şehide kelle dediyse, Allah onun belasını versin.
- Kemal Kılıçdaroğlu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
teröristler istediği kadar bağırsın. kimin çıkacağına kimin yatacağına bağımsız yargı karar verir. saray veya kandil değil. ayrıca muhalefetin teröristlerle işbirliği yaptığı falan da yok. HDP nin kk yı desteklemesi bu gerçeği değiştirmez. Zaten bugün terörist diye dışlanan hdp liler ve bir takım başka kürtler 5 10 sene önce hep akp yi destekliyodu, akp kabinelerinin yarısı kürttü ki bazılarının pkk ile geçmişi de vardı. Küretler akp yi desteklerken sorun yoktu, rte türkçülüğü ayaklar altına aldık derken sn. öcalan derken, teröristlerle miting yapıp onları sınırda karşılatırken sorun yoktu da kürtler muhalefete oy vermeye başlayınca mı sorun oldu?

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
teröristler istediği kadar bağırsın. kimin çıkacağına kimin yatacağına bağımsız yargı karar verir. saray veya kandil değil. ayrıca muhalefetin teröristlerle işbirliği yaptığı falan da yok. HDP nin kk yı desteklemesi bu gerçeği değiştirmez. Zaten bugün terörist diye dışlanan hdp liler ve bir takım başka kürtler 5 10 sene önce hep akp yi destekliyodu, akp kabinelerinin yarısı kürttü ki bazılarının pkk ile geçmişi de vardı. Küretler akp yi desteklerken sorun yoktu, rte türkçülüğü ayaklar altına aldık derken sn. öcalan derken, teröristlerle miting yapıp onları sınırda karşılatırken sorun yoktu da kürtler muhalefete oy vermeye başlayınca mı sorun oldu?
hdpden bile istemedi gitti imralı adasına ''teknik'' ekip yolladı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam Sinan Ogan arastirdim hakliymissiniz(ingilizce klavye)
Knka kimse kusura bakmasın da ben bunlara oy vermem tehdit ediyor adam açık açık zaten ikisi de aynı kafada CHP işte ne bekliyorsun

Ekler

• Screenshot_2023-05-13-00-19-22-221_com.instagram.android~2.jpg
    Screenshot_2023-05-13-00-19-22-221_com.instagram.android~2.jpg
    232.9 KB · Hit: 36
  • Screenshot_2023-05-13-00-19-10-104_com.instagram.android~2.jpg
    Screenshot_2023-05-13-00-19-10-104_com.instagram.android~2.jpg
    224.6 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kim terör örgütlerine destek veriyorsa, kim teröristlerle oturup konuştuysa, kim teröristlere çadır mahkemeleri kurduysa, kim kucaklaştıysa, kim şehide kelle dediyse, Allah onun belasını versin.
- Kemal Kılıçdaroğlu
klasik kılıcdaroglu kanka hep böyle yapıyor zaten önce yapıyor sonra ben yapmadım diyor sizde rte ye kızdıgınızdan ona oy vereceksiniz pervin bas bas bagrıyor kemali destekliyoruz diye daha acıklamaya gerek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka kimse kusura bakmasın da ben bunlara oy vermem tehdit ediyor adam açık açık zaten ikisi de aynı kafada CHP işte ne bekliyorsun
arkadas gereken cevabı vermis

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
hdpden bile istemedi gitti imralı adasına ''teknik'' ekip yolladı
yani malum şahıs ve arkadaşlarının yediği haltları burada yazmam mümkün değil. Anayasayı bilmem kaç kere ihlal ettiler, devletin temel ilkelerini yoksaydılar, hepsini tek tek yazmaya ne benim zamanım var ne de sizin okumaya zamanınız var. Bu arada terör dediğimiz şeyin tanımı anayasal düzeni ve müesses nizamı ortadan kaldırmaya teşebbüstür. Daha fazla yazamam, geceyi karakolda geçirmeyim :D saygılar

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
- Kemal Kılıçdaroğlu
Kral öylede kendisi televizyonlarda "biz hapislerde hasta yatağında pkk lıyada gittik (diğer örgüt isimlerini sayıyor) hiç bir ayrım yapmadık"
-Kemal

24 haziran 2016
Konuşmasına ait bu sözler yazsan çıkıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
dagdaki adam video çekip atıyor 15 mayısta özgürlük geliyor diye buna bu cesareti veren kim sayın chpye oy verecek kardeslerimiz bunu da acıklasanıza

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Seçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.

Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
Sinan Oğan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler