SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle

Yazılanları böyle okuyorum. Rte’nin böyle bir platformda bile yüksek oranlara oynaması gerçekten akılalmaz bir olay. Belki yaşı küçük arkadaşlar trollüyordur. Biz buradaki gençler olarak neredeyse teknolojiyi en yakından takip eden insanlarız. Ekonomiye olan etkisini gayet içimizde hissediyoruz. Ona rağmen destekliyorsanız size indirimli kasa falan yok gençler.
alla allla siz şaka gibi insanlarsınız ya rte yi suçlamak yerine dön bi bak geçmişindeki liderler bu ülke için napmışta benim ekonomim iyileşcek bide erdoğana bak

alla allla siz şaka gibi insanlarsınız ya rte yi suçlamak yerine dön bi bak geçmişindeki liderler bu ülke için napmışta benim ekonomim iyileşcek bide erdoğana bak
Adam sen doğduğundan beri iktidarda resmen kimi gördün başka :D

Dimi dimi ondan. Dolar 1.5 2 TL civarlarından buraya çıkmadı dimi dimi
ben 1 liraya eşit olduğunu hatırlıyorum, c.başkanı yardımcılarından birisi dedi ki doların bu kadar düşük olması kabul edilebilir değil, yüksek olmasını destekliyoruz benzeri bi açıklaması vardı

Telefon için olanı var mı hocam
AdBlock browser var onu kullanmak istemezsen Kiwi Browser var, Kiwi Browser a aynı bilgisayar daki gibi eklenti kurabiliyorsun. uBlock Origin kurabilirsin Kiwi tercih edersen.

ben 1 liraya eşit olduğunu hatırlıyorum, c.başkanı yardımcılarından birisi dedi ki doların bu kadar düşük olması kabul edilebilir değil, yüksek olmasını destekliyoruz benzeri bi açıklaması vardı
Tabi ki öyle açıklama yapacaklar. Dolar getiren kişiler nasıl para kazanacak yoksa :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri