Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
Hiç sıkıntı yok.ben hepinize tek tek yazarım reis görüldü atmayın sonra
Hiç sıkıntı yok.ben hepinize tek tek yazarım reis görüldü atmayın sonra
Olursa olur olmazsa 2.tura hallederiz bir şey olmazHadi diyelim ben verdim o verdi ama ülkede 90 milyon falan insan var dediğin şey çok mantıksız
alla allla siz şaka gibi insanlarsınız ya rte yi suçlamak yerine dön bi bak geçmişindeki liderler bu ülke için napmışta benim ekonomim iyileşcek bide erdoğana bakAlıntıyı görüntüle
Yazılanları böyle okuyorum. Rte’nin böyle bir platformda bile yüksek oranlara oynaması gerçekten akılalmaz bir olay. Belki yaşı küçük arkadaşlar trollüyordur. Biz buradaki gençler olarak neredeyse teknolojiyi en yakından takip eden insanlarız. Ekonomiye olan etkisini gayet içimizde hissediyoruz. Ona rağmen destekliyorsanız size indirimli kasa falan yok gençler.
Reklam engelleyici kullanabilirsin.Donanım arşivi premium özelliği gelsin sırf bu adamı görmemek için saniyesinde satın alırım
kanka siz kac yasındasınız ya kafayı yicem
27.kanka siz kac yasındasınız ya kafayı yicemDD
Adam sen doğduğundan beri iktidarda resmen kimi gördün başkaalla allla siz şaka gibi insanlarsınız ya rte yi suçlamak yerine dön bi bak geçmişindeki liderler bu ülke için napmışta benim ekonomim iyileşcek bide erdoğana bak
Telefon için olanı var mı hocamReklam engelleyici kullanabilirsin.
Dimi dimi ondan. Dolar 1.5 2 tl civarlarından buraya çıkmadı dimi dimialla allla siz şaka gibi insanlarsınız ya rte yi suçlamak yerine dön bi bak geçmişindeki liderler bu ülke için napmışta benim ekonomim iyileşcek bide erdoğana bak
ben 1 liraya eşit olduğunu hatırlıyorum, c.başkanı yardımcılarından birisi dedi ki doların bu kadar düşük olması kabul edilebilir değil, yüksek olmasını destekliyoruz benzeri bi açıklaması vardıDimi dimi ondan. Dolar 1.5 2 TL civarlarından buraya çıkmadı dimi dimi
AdBlock browser var onu kullanmak istemezsen Kiwi Browser var, Kiwi Browser a aynı bilgisayar daki gibi eklenti kurabiliyorsun. uBlock Origin kurabilirsin Kiwi tercih edersen.Telefon için olanı var mı hocam
adguard dns kullanabilirsin https://www.tazkranet.com/tr/block-ads-on-android-using-private-dns/Telefon için olanı var mı hocam
Tabi ki öyle açıklama yapacaklar. Dolar getiren kişiler nasıl para kazanacak yoksaben 1 liraya eşit olduğunu hatırlıyorum, c.başkanı yardımcılarından birisi dedi ki doların bu kadar düşük olması kabul edilebilir değil, yüksek olmasını destekliyoruz benzeri bi açıklaması vardı