arturo
80+ Silver
Silindi
montaj mı bu da gelip bana muhalefetten örnek ver demeyin onlar kendi yalanlarını paylaşır mı
Son düzenleme:
Silindi
montaj mı bu da gelip bana muhalefetten örnek ver demeyin onlar kendi yalanlarını paylaşır mı
Mansurdan önce öğrencilik hayatımda en çok para harcadığım ulaşımdı ilk geldiğinde ulaşımı ve öğrenciye abonman sistemini getirerek kurtardı ulaşımı. Polatlının su borularının yarısı yoktu olanlarında yarısı paslıydı hepsini değiştirdi. Su ücretlerine indirim getirdi. 10 binlerce aileye erzak yardımı yapıp öğrencilerin servis ücretini karşılayıp kantin masraflarınıda karşılıyor. Peki ben sana soruyorum melih gökçek 20 sene ne yaptı?neyinden memnun reis naptı sana ankarada bak ben istanbulda yaşıyorum eko başkan hiçbirşey yapmadı
ya kardeşim sen malsınGüzel kesilmiş kardeşim mal değilim heralde
Sen kalkıp muhalif medyaya yalan bilgi diyon kendin yandaş medyada atınca doğru bilgi oluyor. O zaman kendi hatalarınızı görmek için muhalif medyaya bakmanı tavsiye ederim sana. Ama bak bak bitmeyebilir uyarayım 2 gün kalmış sonuçtakardeşim benim açıklamayı okumuyo musun muhalefet diyorum kendi hatasını paylaşır mı yandaş medya atınca yalan mı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka gibi cahil bunlar ya
bende ilk turda rte kazancak diyorumtahminimi söyleyim, büyükşehirlerin tamamına yakın bir kısmında demokrat dede önde çıkacak, iç anadolu ve doğu karadenizde ise malum şahısın dedeye göre biraz fazla oy alacağını düşünüyorum (ankara eskişehir vs. hariç)
Geçen seçim zor kazandı nereye ilk turda alıyorbende ilk turda rte kazancak diyorum
Ben de gemileri ve yolları kemircem bbNeyse arkadaşlar fabrika açmaya gidiyorum ben, medyaya lanse edip gelirim tekrar.
İyi geceler.
muhalefet kendi hatasını paylaşır mı diyorum süper zeka kardeşimSen kalkıp muhalif medyaya yalan bilgi diyon kendin yandaş medyada atınca doğru bilgi oluyor. O zaman kendi hatalarınızı görmek için muhalif medyaya bakmanı tavsiye ederim sana. Ama bak bak bitmeyebilir uyarayım 2 gün kalmış sonuçta
Tamam kardeşim benim bende sana diyorum ki kendi hatanızı görmek istiyorsan muhalefet olan medyalara bak bari görürsün diyorum sonuçta a haberde bir güne soğanın 30 tl olmasıyla ilgili bir haber görmedik dimi ?muhalefet kendi hatasını paylaşır mı diyorum süper zeka kardeşim
Bencede mantıklı olan bu. AKP veya CHP'ye vermek istemeyenler Sinan Oğan'a verirlerse her 2 partiyede oy gitmesini engelleyebilir.Arkadaşlar kendi fikrimi belirteyim. Bence kimse boş atmasın a veya b partisine gidiyor bu oylar. Bu sebepten kazanma ihtimali en düşük adaya vermek mantıklı. Ki bu benim düşüncem herhangi bir yönlendirme vs değildir. Benim gibi bu adaylara güvenmeyen varsa dediğimi düşünsün derim. Saygılarımla
ikisi birbirine şu an çok yakın ben dede nin 52.8 le iktidara geleceğini düşünüyorum, 52.7 veya 9 değil, 8 alır. Ama pazar günü her şey belli olacak zaten burada 23487234 sayfa tartışmak vakit kaybı, insanların birbirinin kalbini kırması hakaret vs. etmesi saçmabende ilk turda rte kazancak diyorum