Carrier
80+ Bronze
Bekliyom
Bekliyom
Silindisinana daha var bu zamanda rte yalnız bırakılmaz zaten sinan ogan mhp nin basına gelecek adam siz rahat olun ama terorle is birligi yapan onların elini sıkan adama oy vermeyin olm yapmayın la kac tane askerimiz sehit oldu o terör yüzünden kemikleri sızlar la yapmayın kac tane kardesimiz kacırıldı dağa goturuldu biraz empati kurun bu kacırılan kisiler ailenizden birisi olsaydı ne yapardınız acaba ama basa kemal gelirse daha beteri olacak zaten merak etmeyin
örnek ver kardeşim örnek
fake falan değil resmi heee.aklıma geldikçe gülüyorum HDHDHDHDHDHD
Ankara'da yaşıyorum tanıdığım herkes mansurdan memnun.bak gör bakim istanbulu ankarayı bu seçim alabilcekler mi ? herkes pişman oy verdi diye ekrem hiçbir şey yapmadı güzelim istanbula gördük istanbul mitingini
Misvak? Aktroll medya hiç şaşırmadım Fahrettin Altun sana iyi para veriyor herhalde.al kısaca özet bi short buldum
neyinden memnun reis naptı sana ankarada bak ben istanbulda yaşıyorum eko başkan hiçbirşey yapmadıAnkara da yaşıyorum herkeste mansurdan memnun.
Güzel montajlanmışal kısaca özet bi short buldum
ah be kardeşim dur sana başka kaynak atiyim misvak olunca yalan oluyorMisvak? Aktroll medya hiç şaşırmadım Fahrettin Altun sana iyi para veriyor herhalde.
dur atayım reisGüzel montajlanmış
kim pismanbak gör bakim istanbulu ankarayı bu seçim alabilcekler mi ? herkes pişman oy verdi diye ekrem hiçbir şey yapmadı güzelim istanbula gördük istanbul mitingini