Atma boş ver.ah be kardeşim dur sana başka kaynak atiyim misvak olunca yalan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dur atayım reis
Atma boş ver.ah be kardeşim dur sana başka kaynak atiyim misvak olunca yalan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dur atayım reis
kankam niye bütün kaynakların yandaşal kısaca özet bi short buldum
Misvak? Aktroll medya hiç şaşırmadım Fahrettin Altun sana iyi para veriyor herhalde.
montaj mı bu da gelip bana muhalefetten örnek ver demeyin onlar kendi yalanlarını paylaşır mıGüzel montajlanmış
kanka daha demin konuşmuştuk bunu ya hani gerçek ve doğru kaynak nerede olur yandaş medya da dedik falan anlattık o kadar aaaaakankam niye bütün kaynakların yandaş
kanka bi haberim var yenişafak'da yandaş medya oluyor
montaj mı bu da gelip bana muhalefetten örnek ver demeyin onlar kendi yalanlarını paylaşır mı
süper zeka kardeşim sence muhalefet kendi hatasını paylaşır mı yapma gözünü sevimkankam niye bütün kaynakların yandaş
Aga 18 yaşından küçük olanlar oy vericek ve burda olanlar doğru olmuyacak mesela Sinan Ogana verenler max 15 yaşında insanlar siyasette sıfir bilgi ile yaklaşanlar gitmesi gereken bir hükümet varken hala inatla sinan ogan diyenleri anlamak mümkün değilSeçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.
Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
Anca yandaş medya bakıyor akp'liler.kanka bi haberim var yenişafak'da yandaş medya oluyor
kardeşim benim açıklamayı okumuyo musun muhalefet diyorum kendi hatasını paylaşır mı yandaş medya atınca yalan mı oluyorkanka bi haberim var yenişafak'da yandaş medya oluyor
şaka gibi cahil bunlar yaAnca yandaş medya bakıyor akp'liler.
tarafsız medya at o zamansüper zeka kardeşim sence muhalefet kendi hatasını paylaşır mı yapma gözünü sevim
yandaş diye yalan mı oluyor manyak mısınız siz olum. açık açık söylüyor adam çarpıcı olsun diye yazdık diyetarafsız medya at o zaman