Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Ya bu başımıza yeni gelen bir şey 10 yıldır böyle değil ki. Bunu anlayamıyorsun işte bu gelip geçici bir şey 10 yıl devam etse böyle amenna bir şey demem. Sen sadece asgari ücretle görüyorsun çünkü genelde sigortasını asgari ücretten yatıranlar oluyor üstünu elinden alanlar olabiliyor ve rahatlıkla 15:20 daha fazlası maaş alanlar var ve ona göre işte bulabiliyorsun. Ama hiçbir şey bilmezsin vasıfsız bir eleman olarak girersin tabii ki asgari alırsın ne almayı düşünüyorsun ki. 6 ay önce araç aldım araç neredeyse bir buçuk katını geçti değer olarak dolar bir buçuk katı yükselmedi. Neden benim aracım yükseldi o kadar o zaman? Binek değil he ticari kamyonet. Ee araba tarzı şeyler evet doların da payı var ama talebin de çok payı var çok talep olduğu için fiyatlar aşırı yani değerinden fazla balon.
kanka sana şöyle bir şey anlatayım senin o aldığın araç varya belki kaç yıllık brikim yaparak aldın o araç almanyada hiçbirşey bile değil bu ülkeye gelen full paketlerin bile almanyada orta pakete tekabul ettiğini biliyormusun ulan bu ülkede 0 arabaların yarısı şu anda teypsiz satılıyor insanlar alamıyor diye farkındamısın bilmem zengin olan zaten daha fazla zenginliyor alt kesim ama daha fazla fakirleşiyor sence birisi 10 tane araba alabilir diye orda eşitsizliğin olduğunu mu gösterir yoksa ekonominin iyiliğini mi ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Ya ben ülke mükemmel demiyorum ki sadece biraz zamana ihtiyacı var ben onu seç bunu seç de demiyorum ben seçilmemesi gereken bir kişi söyledim sadece çünkü onu seçmek doğru bir hareket olmaz.
ya çıldırcam ne zamanından bahsediyorsun 21yıldır bu adam bu ülkeyi yönetmiyor mu son 7 yıldır tüm yetkiler adamın elinde değil mi

ve niye doğru hareket olmaz adam hakkında tüm argümanlar ya montaj ya da yalan çamur at izi kalsın şeklinde siyaset gidiyor

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz
kanka sana şöyle bir şey anlatayım senin o aldığın araç varya belki kaç yıllık brikim yaparak aldın o araç almanyada hiçbirşey bile değil bu ülkeye gelen full paketlerin bile almanyada orta pakete tekabul ettiğini biliyormusun ulan bu ülkede 0 arabaların yarısı şu anda teypsiz satılıyor insanlar alamıyor diye farkındamısın bilmem zengin olan zaten daha fazla zenginliyor alt kesim ama daha fazla fakirleşiyor sence birisi 10 tane araba alabilir diye orda eşitsizliğin olduğunu mu gösterir yoksa ekonominin iyiliğini mi ?
Hala araçtan bahsediyorsun ben aracı demiyorum örnek verdim sadece tabii ki pahalı bu kadar etmemesi lazım.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Dediklerim pandemi sonrası için geçerli.
ya kanka pandemi bi bizi mi vurdu da bizim ekonomimiz kötü saçmalıyorsun sadece ekonominin kötü olmasının başımızdaki adam yüzünden değil başka neden varmış gibi kılıf uyduruyorsun komiksin vallahi sana nureddin nebatinin gözünün ışıltısından diliyorum

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
şuan ki iktidardan memnun değilsen, en güçlü rakip adaya oy verirsin.

İktidardan ve en güçlü rakipten memnun değilsen, protesto oyu olarak en mantıklı diğer adaya oy verirsin.

iktidardan ve rakipten memnun değilsen ve protesto oyuda kullanmıyorsan low iqsun
İktidardan memnun değilim ama rakipten hiç memnun değilim ben ne yapacağım söyle bakalım

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hala araçtan bahsediyorsun ben aracı demiyorum örnek verdim sadece tabii ki pahalı bu kadar etmemesi lazım.
Araba vergileri çok yüksek dolar kuruda yüksek olunca araba almak lüks oluyor.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hayır kanka bu düzepedüz başımızdaki adam zenginin daha zengin ettiği için zenginler arabaları topluyorlar ve satıyorlar galeri şeklinde dediğin gibi ama bunun sebebi tabi halk canım sen yok tayibin saçma ve b.ktan kararları olamaz ya asla tayip best

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,201
Üyeler
162,649
Son üye
Roter
Top Bottom