Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
dedem önde götürüyor 

oy israfı değil mi niye veriyosunNe olursa olsun Sinan Oğana vereceğim ilk turda bitsin bitmesin
peki hocam kullanma oyunu, akp kazanırsa görürüm o zaman sizidostum sen sıkıntılımısın bu nasıl düşünce akp den memnun olsam akp ye oy atarım bu kadar basit memnun değilim vermiyorum kılıçdaroğlunuda sevmiyorum oyumu kullanmıyorum kısacası benim kafamda hangisi gelirse gelsin kimse beni düşünmeyecek
Bak işte. Bu sadece seçimi meşrulaştırmak ve oy kapmaya çalışmak için söylenen bir yalan.Oy vermek her vatandaşın sorumluluğudur.
yahu kim kazanırsa kazansın banane beni düşünen olmayacak bunu biliyorum sadece.Sizde akp gibi akp ye oy vermeyen müslüman değildir düşüncesinde chp ye vermeyen akp lidir diyorsunuzpeki hocam kullanma oyunu, akp kazanırsa görürüm o zaman sizi
sınan ogan en ıyısı kankaoy israfı değil mi niye veriyosun
Gel de ilk turda bitsin. Tur arasında bir şey olur bir daha oy veremezsin belli olmaz.Ne olursa olsun Sinan Oğana vereceğim ilk turda bitsin bitmesin
ben sana akplisin demedim, iktidardan memnunsun dedim arada fark var. Elbet birisi kazanacak seçimi. Senin yararına veya zararına olacak ancak birisi tekrar başımıza geçecek.yahu kim kazanırsa kazansın banane beni düşünen olmayacak bunu biliyorum sadece.Sizde akp gibi akp ye oy vermeyen müslüman değildir düşüncesinde chp ye vermeyen akp lidir diyorsunuz
chp ye vermeyen, hükümetin gitmemesini bu kadar da takmıyordur.yahu kim kazanırsa kazansın banane beni düşünen olmayacak bunu biliyorum sadece.Sizde akp gibi akp ye oy vermeyen müslüman değildir düşüncesinde chp ye vermeyen akp lidir diyorsunuz
olabilir ama kazanamayacağı belli zatensınan ogan en ıyısı kanka
usta chp kazansa daha beter beaaapeki hocam kullanma oyunu, akp kazanırsa görürüm o zaman sizi