Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
mecliste TÜRK İTTİFAKI CUMHURBAŞKANLIĞINDA RTE
mecliste TÜRK İTTİFAKI CUMHURBAŞKANLIĞINDA RTE
Oy vermek her vatandaşın sorumluluğudur.Yok öyle bir şey. Bazı durumlar oy vermemek aslında en mantıklısı bile olabiliyor.
rahatsız olsan iktidarın karşısında ki en mantıklı adaya oy verirdin. Demek ki rahatsız olmuyorsun şuan ki iktidardanne alaka memnun olsam akp ye oy atardım bu kadar saçma yorum nasıl yapabiliyorsun
akp diyor oyun teröristlere gider sdglhnsgdsfgsdfhsdgsdfgsdfsgdtboş yapma akp diyor chp ye yarıyor chp diyor akp ye yarıyor
ne oldu la gardaş gocundunmu
Bize öyle bir bilgi gelmedi.Hocam adaylar karışmış olmasın? Benim nildiğim adaylar bunlar(!)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok takmayın ekonomi yüzünden hafif kafayı yemiş olabilirim.
ya kanka al ilaçlarını yat valla deli olursunHocam adaylar karışmış olmasın? Benim nildiğim adaylar bunlar(!)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
memleket partisine basarken dünya katmanlarını kırdım bileHocam adaylar karışmış olmasın? Benim nildiğim adaylar bunlar(!)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
dostum sen sıkıntılımısın bu nasıl düşünce akp den memnun olsam akp ye oy atarım bu kadar basit memnun değilim vermiyorum kılıçdaroğlunuda sevmiyorum oyumu kullanmıyorum kısacası benim kafamda hangisi gelirse gelsin kimse beni düşünmeyecekrahatsız olsan iktidarın karşısında ki en mantıklı adaya oy verirdin. Demek ki rahatsız olmuyorsun şuan ki iktidardan