Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bak işte. Bu sadece seçimi meşrulaştırmak ve oy kapmaya çalışmak için söylenen bir yalan.
1683912101464.png

Ben uydurmuyorum hocam. Yasa var :D

şahin doğan

80+ Platinum
Gelecek kişinin iyi olduğundan değil, mevcut kişinin gitmesinden dolayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim. Yoksa aralarından en mantıklı seçenek Sinan Oğan.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
ben sana akplisin demedim, iktidardan memnunsun dedim arada fark var. Elbet birisi kazanacak seçimi. Senin yararına veya zararına olacak ancak birisi tekrar başımıza geçecek.
hiçbiri benim yararıma olmayacak bundan eminim o yüzden oy kullanmaya gitmeye bile tenezzül etmiyorum bu benim düşüncem oyumu tek mansur yavaş'a verirdim oda kılıçdaroğlu koltuk sevdasına kendi aday oldu o yüzden onuda tercih etmiyorum ha kazansın mı kazansın inan umurumda değil en yakın tarihte yurtdışına gideceğim zaten

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hiçbiri benim yararıma olmayacak bundan eminim o yüzden oy kullanmaya gitmeye bile tenezzül etmiyorum bu benim düşüncem oyumu tek mansur yavaş'a verirdim oda kılıçdaroğlu koltuk sevdasına kendi aday oldu o yüzden onuda tercih etmiyorum ha kazansın mı kazansın inan umurumda değil en yakın tarihte yurtdışına gideceğim zaten
Afferim hocam sen gideceksin diye bizi batır çok güzel :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta chp kazansa daha beter beaaa
alla alla öyle mi olmuş knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
dostum sen sıkıntılımısın bu nasıl düşünce akp den memnun olsam akp ye oy atarım bu kadar basit memnun değilim vermiyorum kılıçdaroğlunuda sevmiyorum oyumu kullanmıyorum kısacası benim kafamda hangisi gelirse gelsin kimse beni düşünmeyecek
Bence sıkıntılı olan sensin,hem mevcut iktidardan memnun değilim yazıyorsun hem de oy kullanmıyorsun,oy kullanmayarak yaptığın şey aslında kısmi iradesizlik.Benim irademin bir önemi yok,rüzgar nereden eserse oraya giderim diyorsun bir bakıma.Seni asıl böyle yaptığın için kimse düşünmeyecek,daha yöneticini seçmekten imtina ediyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,594
Üyeler
161,313
Son üye
derdicok
Top Bottom