hdpyle beraber olan chp ve huda parla beraber olan akp kazanmasın ısterıma ama malesefolabilir ama kazanamayacağı belli zaten
hdpyle beraber olan chp ve huda parla beraber olan akp kazanmasın ısterıma ama malesefolabilir ama kazanamayacağı belli zaten
hocam neden istemiyorsun ki? mevcut hükümetin gitmesini istemiyor musunoy kullanmayacağım seçeneği yokmu
SİNAN OĞAN MI DİYORUZÜlkem milletim için hayırlısı neyse o olsun
Bak işte. Bu sadece seçimi meşrulaştırmak ve oy kapmaya çalışmak için söylenen bir yalan.
DuymasinlarSİNAN OĞAN MI DİYORUZ
hiçbiri benim yararıma olmayacak bundan eminim o yüzden oy kullanmaya gitmeye bile tenezzül etmiyorum bu benim düşüncem oyumu tek mansur yavaş'a verirdim oda kılıçdaroğlu koltuk sevdasına kendi aday oldu o yüzden onuda tercih etmiyorum ha kazansın mı kazansın inan umurumda değil en yakın tarihte yurtdışına gideceğim zatenben sana akplisin demedim, iktidardan memnunsun dedim arada fark var. Elbet birisi kazanacak seçimi. Senin yararına veya zararına olacak ancak birisi tekrar başımıza geçecek.
adam bi babalada olumlu dönüş aldı bizim tiktoker seçmenler başladı en iyisi demeye İnceyede demişlerdi, adaylıktan çekildi zOrtsınan ogan en ıyısı kanka
hdpyle beraber olan chp ve huda parla beraber olan akp kazanmasın ısterıma ama malesef
Afferim hocam sen gideceksin diye bizi batır çok güzelhiçbiri benim yararıma olmayacak bundan eminim o yüzden oy kullanmaya gitmeye bile tenezzül etmiyorum bu benim düşüncem oyumu tek mansur yavaş'a verirdim oda kılıçdaroğlu koltuk sevdasına kendi aday oldu o yüzden onuda tercih etmiyorum ha kazansın mı kazansın inan umurumda değil en yakın tarihte yurtdışına gideceğim zaten
alla alla öyle mi olmuş knkusta chp kazansa daha beter beaaa
Bence sıkıntılı olan sensin,hem mevcut iktidardan memnun değilim yazıyorsun hem de oy kullanmıyorsun,oy kullanmayarak yaptığın şey aslında kısmi iradesizlik.Benim irademin bir önemi yok,rüzgar nereden eserse oraya giderim diyorsun bir bakıma.Seni asıl böyle yaptığın için kimse düşünmeyecek,daha yöneticini seçmekten imtina ediyorsun.dostum sen sıkıntılımısın bu nasıl düşünce akp den memnun olsam akp ye oy atarım bu kadar basit memnun değilim vermiyorum kılıçdaroğlunuda sevmiyorum oyumu kullanmıyorum kısacası benim kafamda hangisi gelirse gelsin kimse beni düşünmeyecek
İsmimden anlaşılır kime vereceğim knkaSİNAN OĞAN MI DİYORUZ
arda turan eyüpsporda başarılı olur mu acabaaradığım yorum