SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sinan Oğan'a oy vermek isteyip seçim ilk turda bitsin diye Kemal Kılıçtaroğlu'na oy vermek isteyenlere açık çağrımdır; Sizler ve böyle düşünen insanlarımız Sinan Oğan'a oy verir ise Sinan Başkanım ilk turda seçimi götürür. 1 oy deyip geçmeyin. Unutmayın Kurtuluş Savaşı 1 kurşunun atılması ile başladı.

sildim :D

son günlerde bile başımızdaki insanların neler yapabileceklerini gördük bence bunlara daha bi 14 gün vermemek için lütfen bu işi ilk turda bitirelim arkadaşlar tamam anlıyorum sinan oğan en iyi aday olabilir ama malesef karşımızdaki canavar çok daha kötü lütfen gaflete gelmeyin ve bu çalma düzenine hep birlikte dur diyelim teşekkürler!🥰

hocam neden istemiyorsun ki? mevcut hükümetin gitmesini istemiyor musun
gardaş daha kötüsümü ghelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga kemal sanki melek yaaaaaa
son günlerde bile başımızdaki insanların neler yapabileceklerini gördük bence bunlara daha bi 14 gün vermemek için lütfen bu işi ilk turda bitirelim arkadaşlar tamam anlıyorum sinan oğan en iyi aday olabilir ama malesef karşımızdaki canavar çok daha kötü lütfen gaflete gelmeyin ve bu çalma düzenine hep birlikte dur diyelim teşekkürler!🥰

Alıntıyı görüntüle
Ben uydurmuyorum hocam. Yasa var :D
bu yasa her seçim var da hiç uygulanmıyor uygulansa bile düşük bir miktar diye biliyorum
hocam neden istemiyorsun ki? mevcut hükümetin gitmesini istemiyor musun
hukumetin gitmesini istememekle alakalı bir şey değil ben kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum başka biri olsaydı verirdim
Afferim hocam sen gideceksin diye bizi batır çok güzel :D

alla alla öyle mi olmuş knk
kalsam da vermeyeceğim zaten demek istediğim şuan memnun olsam yurtdışına kaçmaya uğraşmam

kral trol müsün değil misin bu nasıl bi yazım şekli

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
OLUM İnsanların bu kadar rte düşmanlığı yapıp kemale güvenmesini anlayamıyorum yaaaa

Sinan oğana vericeksin kardeşim rte daha iyi la kk den

Kavga yok mu yaw :)

dostum neden daha kötü olduğunu düşünüyorsun ki? şu anda muhalefet ne diyorsa bütün hepsini kopyala yapıştır başımızdaki adam da yapacağını söylüyor sence daha mı kötüler daha mı iyiler :giggle:

Sinan Oğan'a oy vermek isteyip seçim ilk turda bitsin diye Kemal Kılıçtaroğlu'na oy vermek isteyenlere açık çağrımdır; Sizler ve böyle düşünen insanlarımız Sinan Oğan'a oy verir ise Sinan Başkanım ilk turda seçimi götürür. 1 oy deyip geçmeyin. Unutmayın Kurtuluş Savaşı 1 kurşunun atılması ile başladı.
90 milyonluk ülkede bu dediğiniz imkansız.

.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri