milenix
80+ Gold
Evet. Geçenki seçimlerde 22 tl idiAlıntıyı görüntüle
Ben uydurmuyorum hocam. Yasa var
Evet. Geçenki seçimlerde 22 tl idiAlıntıyı görüntüle
gardaş daha kötüsümü ghelsinhocam neden istemiyorsun ki? mevcut hükümetin gitmesini istemiyor musun
son günlerde bile başımızdaki insanların neler yapabileceklerini gördük bence bunlara daha bi 14 gün vermemek için lütfen bu işi ilk turda bitirelim arkadaşlar tamam anlıyorum sinan oğan en iyi aday olabilir ama malesef karşımızdaki canavar çok daha kötü lütfen gaflete gelmeyin ve bu çalma düzenine hep birlikte dur diyelim teşekkürler!
bu yasa her seçim var da hiç uygulanmıyor uygulansa bile düşük bir miktar diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
hukumetin gitmesini istememekle alakalı bir şey değil ben kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum başka biri olsaydı verirdimhocam neden istemiyorsun ki? mevcut hükümetin gitmesini istemiyor musun
kalsam da vermeyeceğim zaten demek istediğim şuan memnun olsam yurtdışına kaçmaya uğraşmamAfferim hocam sen gideceksin diye bizi batır çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
alla alla öyle mi olmuş knk
kral trol müsün değil misin bu nasıl bi yazım şekligardaş daha kötüsümü ghelsin
aga kemal sanki melek yaaaaaa
gocunma lakral trol müsün değil misin bu nasıl bi yazım şekli
CHP VERENİNKavga yok mu yaw
dostum neden daha kötü olduğunu düşünüyorsun ki? şu anda muhalefet ne diyorsa bütün hepsini kopyala yapıştır başımızdaki adam da yapacağını söylüyor sence daha mı kötüler daha mı iyilergardaş daha kötüsümü ghelsin
aga kemal sanki melek yaaaaaa
90 milyonluk ülkede bu dediğiniz imkansız.Sinan Oğan'a oy vermek isteyip seçim ilk turda bitsin diye Kemal Kılıçtaroğlu'na oy vermek isteyenlere açık çağrımdır; Sizler ve böyle düşünen insanlarımız Sinan Oğan'a oy verir ise Sinan Başkanım ilk turda seçimi götürür. 1 oy deyip geçmeyin. Unutmayın Kurtuluş Savaşı 1 kurşunun atılması ile başladı.
.Sinan Oğan'a oy vermek isteyip seçim ilk turda bitsin diye Kemal Kılıçtaroğlu'na oy vermek isteyenlere açık çağrımdır; Sizler ve böyle düşünen insanlarımız Sinan Oğan'a oy verir ise Sinan Başkanım ilk turda seçimi götürür. 1 oy deyip geçmeyin. Unutmayın Kurtuluş Savaşı 1 kurşunun atılması ile başladı.