🔥İndirim Sennheiser GSP300 800₺!!!

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,854

Canımız ciğerimiz GSP300 800₺'ye inmiş bulunmakta. Bu fiyata bedava diyebilirim gerek ses, gerek mikrofon, gerek rahatlık ve hafiflik açısından fazlasıyla iyi bir ürün. En azından ben oldukça memnun olarak bir süre kullandım. Öneririm bu paraya kulaklık arayanlar düşünmeden alabilir.

Canımız ciğerimiz GSP300 800₺'ye inmiş bulunmakta. Bu fiyata bedava diyebilirim gerek ses, gerek mikrofon, gerek rahatlık ve hafiflik açısından fazlasıyla iyi bir ürün. En azından ben oldukça memnun olarak bir süre kullandım. Öneririm bu paraya kulaklık arayanlar düşünmeden alabilir.
hocam sanki biraz agır gibi görünüyor öylemi?

Sennheiser kadar sesi güzel firma görmedim ama tasarım hiç yok :/.

hocam sanki biraz ağır gibi görünüyor öylemi?
363 gram diyor kendisi ama açık konuşmak gerekirse kafamda ağırlığını hissetmedim oldukça hafif bir hissiyat bıraktı bana. Kişiden kişiye değişir tabii bu ama bana oldukça hafif gelmişti.
Post automatically merged:

Sennheiser kadar sesi güzel firma görmedim ama tasarım hiç yok :/.
Vallaha tasarımı gayet iyi ama bu da kişisel zevk sonuçta.

Kulaklığı takarken görüntüsünü görmeyeceğin için daha çok ses ve rahatlığı ön planda olacağı için sıkıntı yok bence.

363 gram diyor kendisi ama açık konuşmak gerekirse kafamda ağırlığını hissetmedim oldukça hafif bir hissiyat bıraktı bana. Kişiden kişiye değişir tabii bu ama bana oldukça hafif gelmişti.
Post automatically merged:

Vallaha tasarımı gayet iyi ama bu da kişisel zevk sonuçta.

Kulaklığı takarken görüntüsünü görmeyeceğin için daha çok ses ve rahatlığı ön planda olacağı için sıkıntı yok bence.
Birde kulaklık 4 yıllık. Neden güncellemiyorlar?

Birde kulaklık 4 yıllık. Neden güncellemiyorlar?
Şöyle bir şey var ki bu ürün hala ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak üst düzey olduğundan ve yeni ürünlerle de kapıştığından güncellenmeye gerek yok nasıl olsa 3.5mm destekliyor her üründe kullanılabilir.

Güncellenmesi gerekiyorsa bir ürün o da Cloud 2 olmalı 7 senelik mal hala iyi diye satılıyor. Asıl sorgulanması gereken o bence. :D

Hocam sizce ne kadar fiyatı hakediyor?

Hocam sizce ne kadar fiyatı hakediyor?
Zaten hak ettiği fiyata inmiş verilse verilse 900 verilir en son daha da verilmez bence. Ama ben potansiyel bir Sennheiser fanboyu olduğumdan 1300 verebilirim param olduğu müddetçe. :D

reis monitöre açmışsın konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,520
Üyeler
191,118
Son üye
mertiinio
Geri