sensitivity dpi sorusu ?

Aynen öyle ve kesinlikle 800 DPI üstüne çıkmaman daha sağlıklı olur
Post automatically merged:

400 DPI - 0.59 kullanırsan bir fark hissedeceksin denemeni isterim.
sağ sola çevirirken düzmü dönüyor

sağ sola çevirirken düzmü dönüyor
Hayır, biraz daha dengeli hareket ettirir. Bu farkı sadece aim atölyesinde eski ayarın ile benim sana şimdi söylediğimi denersen 1 er saat arayla aradaki farkı anlarsın. Nişan alırken ve ani hareket ederken iyi bir sonuç veriyor. Kabaca söylemek gerekirse ıskalamanı minnacık önlüyor.

Hayır, biraz daha dengeli hareket ettirir. Bu farkı sadece aim atölyesinde eski ayarın ile benim sana şimdi söylediğimi denersen 1 er saat arayla aradaki farkı anlarsın. Nişan alırken ve ani hareket ederken iyi bir sonuç veriyor. Kabaca söylemek gerekirse ıskalamanı minnacık önlüyor.
he aım kaymasını mı önlüyor ani harekette ?

Herkes genelde dpi düşük sense yüksek olarak oynar.

he aım kaymasını mı önlüyor ani harekette ?
Sadece âni harekette değil, genel anlamda ıskalamanı önler.
Bak şimdi VİDEO videonun 1:44 üncü dakikasına gel ve o iki kare kutuda ki noktaları görüyor musun ?
O karelerin içinde ki noktaları olasılık gibi düşün 4 de 1 yapmak mı kolay yoksa 16 da 1 mi ? İşte en kolay olasılık 4 de 1 yapmak diyeceksindir. Anlatma yeteneğim zayıf ancak bu şekilde tarif edebiliyorum 🙏

Sadece âni harekette değil, genel anlamda ıskalamanı önler.
Bak şimdi VİDEO videonun 1:44 üncü dakikasına gel ve o iki kare kutuda ki noktaları görüyor musun ?
O karelerin içinde ki noktaları olasılık gibi düşün 4 de 1 yapmak mı kolay yoksa 16 da 1 mi ? İşte en kolay olasılık 4 de 1 yapmak diyeceksindir. Anlatma yeteneğim zayıf ancak bu şekilde tarif edebiliyorum 🙏
Ben şuan 800dpi 0.85 sens oynuyorum da ben ne yapsam fark hissederim söylersen sevinirim

Ben şuan 800dpi 0.85 sens oynuyorum da ben ne yapsam fark hissederim söylersen sevinirim
Ya da neye göre söylüyorsun video ingilizcede o yüzden izlemedim

benım suan kullandıgım kotumuki 400 dpi nazaran ?

benım suan kullandıgım kotumuki 400 dpi nazaran ?
Yoo gayet iyi ve ne olursa olsun alıştığın ayarın dışına çıkmamanı tavsiye ederim ve ayar değiştireceksen kendini test ve analiz ederek yapman daha sağlıklı olacaktır.

Genelde rifle ama bilekten oynuyorum çoğunlukla
Şikayetin hiç var mı ?
Mesela arkana adam gelirken tam dönemiyorum veya çok fazla dönüyor
Iska yapıyorum hep
vs

Yoo gayet iyi ve ne olursa olsun alıştığın ayarın dışına çıkmamanı tavsiye ederim ve ayar değiştireceksen kendini test ve analiz ederek yapman daha sağlıklı olacaktır.
simdi bu hassasiyetle benmı erken flick atarım yoksa yüksek hassasiyetli biri mi atar düzgünce SENCE ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,167
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri