Hayır, biraz daha dengeli hareket ettirir. Bu farkı sadece aim atölyesinde eski ayarın ile benim sana şimdi söylediğimi denersen 1 er saat arayla aradaki farkı anlarsın. Nişan alırken ve ani hareket ederken iyi bir sonuç veriyor. Kabaca söylemek gerekirse ıskalamanı minnacık önlüyor.sağ sola çevirirken düzmü dönüyor
he aım kaymasını mı önlüyor ani harekette ?Hayır, biraz daha dengeli hareket ettirir. Bu farkı sadece aim atölyesinde eski ayarın ile benim sana şimdi söylediğimi denersen 1 er saat arayla aradaki farkı anlarsın. Nişan alırken ve ani hareket ederken iyi bir sonuç veriyor. Kabaca söylemek gerekirse ıskalamanı minnacık önlüyor.
Sadece âni harekette değil, genel anlamda ıskalamanı önler.he aım kaymasını mı önlüyor ani harekette ?
Ben şuan 800dpi 0.85 sens oynuyorum da ben ne yapsam fark hissederim söylersen sevinirimSadece âni harekette değil, genel anlamda ıskalamanı önler.
Bak şimdi VİDEO videonun 1:44 üncü dakikasına gel ve o iki kare kutuda ki noktaları görüyor musun ?
O karelerin içinde ki noktaları olasılık gibi düşün 4 de 1 yapmak mı kolay yoksa 16 da 1 mi ? İşte en kolay olasılık 4 de 1 yapmak diyeceksindir. Anlatma yeteneğim zayıf ancak bu şekilde tarif edebiliyorum![]()
Ya da neye göre söylüyorsun video ingilizcede o yüzden izlemedimBen şuan 800dpi 0.85 sens oynuyorum da ben ne yapsam fark hissederim söylersen sevinirim
Sen rifle'mı yoksa sniper mı kullanıyorsun ?Ben şuan 800dpi 0.85 sens oynuyorum da ben ne yapsam fark hissederim söylersen sevinirim
Post automatically merged:
Ya da neye göre söylüyorsun video ingilizcede o yüzden izlemedim
Genelde rifle ama bilekten oynuyorum çoğunluklaSen rifle'mı yoksa sniper mı kullanıyorsun ?
Yoo gayet iyi ve ne olursa olsun alıştığın ayarın dışına çıkmamanı tavsiye ederim ve ayar değiştireceksen kendini test ve analiz ederek yapman daha sağlıklı olacaktır.benım suan kullandıgım kotumuki 400 dpi nazaran ?
Şikayetin hiç var mı ?Genelde rifle ama bilekten oynuyorum çoğunlukla
simdi bu hassasiyetle benmı erken flick atarım yoksa yüksek hassasiyetli biri mi atar düzgünce SENCE ?Yoo gayet iyi ve ne olursa olsun alıştığın ayarın dışına çıkmamanı tavsiye ederim ve ayar değiştireceksen kendini test ve analiz ederek yapman daha sağlıklı olacaktır.
Ona refleks karar verirsimdi bu hassasiyetle benmı erken flick atarım yoksa yüksek hassasiyetli biri mi atar düzgünce SENCE ?