Neler Yeni

Sepetimdeki Ürünler İyi mi?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bunlarla uğraşmak yerine ek depolama olarak SATA SSD alsam saçma yatırım olur değil mi? :D
Elinde varken 120₺ lik bir dönüştürücü ile kullanman ve 1gb desteği olduğunu varsayarsak bence gayet ideal bir kullanım olur. Anakart değiştirsen 2 m2 portlu daha masraflı olacak. 500 lük bir satanın güncel fiyatını da göz önüne almak gerekir

Elinde varken 120₺ lik bir dönüştürücü ile kullanman ve 1gb desteği olduğunu varsayarsak bence gayet ideal bir kullanım olur. Anakart değiştirsen 2 m2 portlu daha masraflı olacak. 500 lük bir satanın güncel fiyatını da göz önüne almak gerekir
Dönüştürücünün yanında bir de 970 evo plus için soğutucu almak gerekiyor, toplam 2300 TL ediyor. Sadece SATA SSD alırsam 1800 TL ediyor. O yüzden arada kaldım. :)

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ömer
Kasamdaki 500 GB M.2 SSD yetmediği için bu ürünleri almaya karar verdim, sizce fiyatına değer mi? Soğutucuyu yeni SSD üzerinde kullanmayı düşünüyorum (çünkü ısınma problemi yaşayanlar varmış), dönüştürücüyü de eski SSD'yi PCI ex 1 yuvasına takmak için alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
O dönüştürücüyü nereye takıyoruz bilgisi olan foto atabilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hamza kartal
SSD olarak bunu alın fiyat farkı çok az ancak performans 2 katı;
980 PRO 1 TB

Top Bottom