Hocam konunu amacı bu değil ama çünkü araştırdım merak ettiğim husus forumda olanların görüşüydüSeptoplasti ameliyatı lokal anestezi ile yapılabileceği gibi genel anestezi ile de yapılabilir. Burun içerisinden yapılan basit bir kesi ile burnu örten mukoza denilen yapıların altındaki septuma ulaşılarak belirlenen eğrilikler düzeltilip, lüzumu halinde var olan kemik çıkıntılar da törpülenir veya çıkartılır.
Geçmiş olsun hocam benim tek burun sürekli kapalı kıkırdak eğriliği var umarım ameliyattan sonra rahat nefes alabilirimrinoplasti olmuştum baya sancılı bir süreçti atlattık ama çok şükür
Eyw hocamAllah şifa versin hocam
Hocam konunu amacı bu değil ama çünkü araştırdım merak ettiğim husus forumda olanların görüşüydü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun hocam benim tek burun sürekli kapalı kıkırdak eğriliği var umarım ameliyattan sonra rahat nefes alabilirim
Eyw hocam
Umarım hocam doktoru vs epeyce araştırdım insta vs bilge birine benziyor yaptığı işlere vs baktım bakalım hayırlısıkanka benımde hedefım rahat nefes alıp gece ağzımdan nefes almamaktı ama öyle olmadı. Umarım istediğin gibi olur
bana yapmıyorlar ne varsa burunda var kist var burunda kemi parçası var bide geniz eti var sürekli ağızdan nefes alıyorum malesef hiç burundan nefes alamadımUmarım hocam doktoru vs epeyce araştırdım insta vs bilge birine benziyor yaptığı işlere vs baktım bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun hocam cidden çok zor rahat nefes alamamakbana yapmıyorlar ne varsa burunda var kist var burunda kemi parçası var bide geniz eti var sürekli ağızdan nefes alıyorum malesef hiç burundan nefes alamadım
pardo
pardon kist sinizütte var
malesef her sabah azım kuru uyanıyorum şimdi oruç olduğum için nemlensin diye su da içemiyorum tam bir işkenceGeçmiş olsun hocam cidden çok zor rahat nefes alamamak