Series S alınır mı?

Reaksiyon skoru
1,471
Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?
Vaktimin çoğunu FIFA'da geçireceğim ancak, o zaman canım ne isterse onu oynamak isterim acaba açar mı, düzgün oynatır mı diye de derdimin olmasını istemiyorum.

Bence series s tam senlik bir konsol ama series s e vereceğin para da önemli sıfır fiyatlarını bence hak etmiyor 2.el uyguna alınabilir

Eğer 4k TV var ise ve yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir derdin yoksa XB ONE X al ama 4k tv var ise

Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?
Vaktimin çoğunu FIFA'da geçireceğim ancak, o zaman canım ne isterse onu oynamak isterim acaba açar mı, düzgün oynatır mı diye de derdimin olmasını istemiyorum.

Sırf FIFA oynayacaksan alınır.

Bence series s tam senlik bir konsol ama series s e vereceğin para da önemli sıfır fiyatlarını bence hak etmiyor 2.el uyguna alınabilir
2. el alacağım zaten ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer 4k TV var ise ve yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir derdin yoksa XB ONE X al ama 4k tv var
tv 4 k , one x ile series s arasında ne gibi fark var ki güç konusunda.

Sırf FIFA oynayacaksan alınır.
sırf fifa değil ya ama zamanımın bir çoğu fifada geçer,ancak ben rastgele bir oyunu merak ettiğimde grafikleri önemsiz o oyunu akıcı oynamak isterim ultra ayarlarda gözüm yok orta ayarlarda kareleri saymayım yeter.

2. el alacağım zaten ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tv 4 k , one x ile series s arasında ne gibi fark var ki güç konusunda.
One x series s ten ve PS4 PRO dan bile güçlü rdr2 yi native 4k 30fps açabiliyordu diye hatırlıyorum fifa falanda oynanır. Series s bazı oyunlarda 900p lere kadar düşüyor ama dediğim gibi güncel bir konsol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri