Neler Yeni

Series s almak mantıklı mı?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Arkadaşlar almayı istiyorum.deneyimleriniz nelerdir?

Sanırsam fortnite,apex,warzone gibi oyunlar artık live gold istemiyormuş.klavye mousemi takarım mis gibi oynarım diyorum.

Ziona

80+ Silver
Klavye Mouse taktıktan sonra niye XBOX alıyorsun ki, ne anlamı kaldı konsolun.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Alınabilir, bende 2021 haziran ayında almıştım. Yanına da 3 yıllık gamepass ultimate yaptım. Oyunsuz kalmıyorsun hiç bir şekilde. Güzel indirimlerde oluyor. Klavye mouse konusunu iyice araştır öyle al derim, tam bilgim yok ama bazılarında uyum sorunu oluyor.

2 ay olmak üzere pc topladım, pc topladım toplayalı 2 saat bile oynamamışımdır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Sanırsam fortnite,apex,warzone gibi oyunlar artık live gold istemiyormuş.klavye mousemi takarım mis gibi oynarım diyorum.
Evet,bahsettiğin gibi klavye mouse ile oyun oynayabiliyorsun lakin bi bilgisayar deneyimi bekleme çünkü tepkimeler birebir bilgisayardaki gibi değil yani daha doğrusu Delay yok lakin hissiyatı bilgisayar gibi değil .

Sırf bu bahsettiğin oyunlar için almayı düşünüyorsan onun yerine bilgisayar toplamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir, bende 2021 haziran ayında almıştım. Yanına da 3 yıllık gamepass ultimate yaptım. Oyunsuz kalmıyorsun hiç bir şekilde. Güzel indirimlerde oluyor. Klavye mouse konusunu iyice araştır öyle al derim, tam bilgim yok ama bazılarında uyum sorunu oluyor.

2 ay olmak üzere pc topladım, pc topladım toplayalı 2 saat bile oynamamışımdır.
Hocam nasıldı deneyimleriniz,alınır mı?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Hocam nasıldı deneyimleriniz,alınır mı?
Alınabilir bence, fiyatları biraz arttı tabi ama en az 6 sene götürür rahat olarak. Bilgisayarda olduğu gibi kaldırır mı eder mı durumu yok, fazla da olmadı çıkalı piyasaya. Bilgisayarın yerini tutmaz ama bu ülke şartlarında gamepass ile birlikte oyunsuz kalmamak için alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
klavye mouse takılabiliyor. hayatım boyunca pcde fps oynadım xbox tan oynayınca hiçbir fark hissetmedim hassasiyet vs fark yok aynısı.
he bende pc var hiç oynamıyorum kenarda duruyor.

tarayıcıdan günlük işlerini görüyor netflix youtube vs de var. maç fln seviyosan almamak için sebep yok

venomx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert Falan
Csgo oynamak istesen oynamazsin ama dimi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,387
İsim
Oğuz Oğuz

Arkadaş ortamın pc oynuyorsa alma bence ama ben tek tabanca takılacağım dersen al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,991
Üyeler
165,617
Son üye
Talisca0404
Top Bottom