Evet,bahsettiğin gibi klavye mouse ile oyun oynayabiliyorsun lakin bi bilgisayar deneyimi bekleme çünkü tepkimeler birebir bilgisayardaki gibi değil yani daha doğrusu Delay yok lakin hissiyatı bilgisayar gibi değil .Arkadaşlar almayı istiyorum.deneyimleriniz nelerdir?
Sanırsam fortnite,apex,warzone gibi oyunlar artık live gold istemiyormuş.klavye mousemi takarım mis gibi oynarım diyorum.
Hocam nasıldı deneyimleriniz,alınır mı?Alınabilir, bende 2021 haziran ayında almıştım. Yanına da 3 yıllık gamepass ultimate yaptım. Oyunsuz kalmıyorsun hiç bir şekilde. Güzel indirimlerde oluyor. Klavye mouse konusunu iyice araştır öyle al derim, tam bilgim yok ama bazılarında uyum sorunu oluyor.
2 ay olmak üzere pc topladım, pc topladım toplayalı 2 saat bile oynamamışımdır.
Alınabilir bence, fiyatları biraz arttı tabi ama en az 6 sene götürür rahat olarak. Bilgisayarda olduğu gibi kaldırır mı eder mı durumu yok, fazla da olmadı çıkalı piyasaya. Bilgisayarın yerini tutmaz ama bu ülke şartlarında gamepass ile birlikte oyunsuz kalmamak için alınır.Hocam nasıldı deneyimleriniz,alınır mı?
Arkadaş ortamın pc oynuyorsa alma bence ama ben tek tabanca takılacağım dersen al.Arkadaşlar almayı istiyorum.deneyimleriniz nelerdir?
Sanırsam fortnite,apex,warzone gibi oyunlar artık live gold istemiyormuş.klavye mousemi takarım mis gibi oynarım diyorum.