Aoclarda çok sorun yaşayanlar varmış. Aoc tercih etmiyorum zaten. Odssey g5 de ghosting sorunluŞu iki monitör gayet güzel gözüküyor göz gezdirin derim.
Bütçe artarsa
artmaz ise
2k 60 75hz monitör önerir misiniz?Yüksek FPS oynamak(bknz Forza) istiyorsan 1080P ama ben hikayeli oyunları iyi çözünürlükte oynarım dersen 2k 75 veya 60 hz derim .
Tam yazacağım yorumu yazmış arkadaş. Aynen öyle, hikayeli oyunlarda akarım diyorsan 2K 60hz. Online akarım diyorsan 1080p.Yüksek FPS oynamak(bknz Forza) istiyorsan 1080P ama ben hikayeli oyunları iyi çözünürlükte oynarım dersen 2k 75 veya 60 hz derim .
Malesef 2k çözünürlükte monitor önerecek kadar piyasayı araştırmadım.2k 60 75hz monitör önerir misiniz?
Şu an indirimde 2.200TL ve bana güzel gibi geldi. Tabii yorumlarına da bakmayı unutma.2k 60 75hz monitör önerir misiniz?
Teşekkürler hocam iyiymişŞu an indirimde 2.200TL ve bana güzel gibi geldi. Tabii yorumlarına da bakmayı unutma.
Hocam bu nasıldır;Şu an indirimde 2.200TL ve bana güzel gibi geldi. Tabii yorumlarına da bakmayı unutma.
Gayet güzel.Teşekkürler hocam iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu nasıldır;
hem 144hz pc olursa da kullanılır.