aylık ücret vererek birsürü oyunu üyelik olduğu sürece oynayabiliyorsun. Hem o konsolun fiyatına o kaliteyi performansı hatta 100fps görmen mucize.Ben şimdi RDR yi, CP 2077 yi 120FPS bile oynayamam mı? O zaman PC daha mantıklı değil mi?
aylık ücret vererek birsürü oyunu üyelik olduğu sürece oynayabiliyorsun. Hem o konsolun fiyatına o kaliteyi performansı hatta 100fps görmen mucize.Ben şimdi RDR yi, CP 2077 yi 120FPS bile oynayamam mı? O zaman PC daha mantıklı değil mi?
Ama Gamepass var Üstelik yapımcıya hakkını veriyorsun.Ama oyunlar çok pahalı
Ps5'de oyunlar 600 TL sen 60 tl fazla diyorsun.Bulsam direk alacağım onu ya ama yurtdışından alıyorum konsolu stok yok orada
Buydu diye hatırlıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/cok-ucuza-xbox-gamepass-ultimate-alma-rehberi.309674/Series S'de 300 400 TL ile 2 3 yıllık paket alma vardı glb ucuz yani
Bedava 22 oyun veriyor amaPs5'de oyunlar 600 TL sen 60 TL fazla diyorsun.
O 22 oyun Ps4 oyunları Ps5 kalitesinde oyun olmaz.Bedava 22 oyun veriyor ama
Onları oynayana kadar 100TL daha biriktirip Spiderman alırım 23 oyun olur yeter o kadarı da bana.
Tabii xbox ın live gold sistemini de sayacak olursaak xboxta veriyorBedava 22 oyun veriyor ama
Onları oynayana kadar 100TL daha biriktirip Spiderman alırım 23 oyun olur yeter o kadarı da bana.
Series S eski oyunlar için 120 fps veriyor ama bir süreden sonra 60 fps vericek yeni oyunlarda 3 4 sene sonra daha yeni oyunlarda 30 fps'ye kadar düşer ama akıcı olur çok fps beklemeyin konsollardan.Bedava 22 oyun veriyor ama
PS3 ü 30FPS veriyor diye attım zaten aşırı kasıyor 30FPS.Series S eski oyunlar için 120 fps veriyor ama bir süreden sonra 60 fps vericek yeni oyunlarda 3 4 sene sonra daha yeni oyunlarda 30 fps'ye kadar düşer ama akıcı olur çok fps beklemeyin konsollardan.
Ps4'de 30 fps gayet akıcı bu kadar takmayın fps olayına bence ps5 series x alsan bile daha yeni oyunlarda 60 fps'e düşücekPS3 ü 30FPS veriyor diye attım zaten aşırı kasıyor 30FPS.
"XBOX"lar arasında veya "PS"ler arasında "FPS" farkı olmuyor. Sabit ayarlarda standart "FPS"leri vermek için tasarlanıyorlar.Sizce özel oyunları için idarelik 2. el PS4 mü alayım yoksa yıllarca satmadan kullanacağım bir Xbox mu alayım?
Bir de Series S ile Series X arasında FPS farkı yok değil mi fark yoksa Series S almayı düşünüyorum çünkü.
Siz hiç 30FPS oynadınız mı bilmiyorum ama ara sahnelerde bile o kasmaya dayanamıyorum oynarken zaten kasmadan oynanmıyor. PS3 aldığıma pişman etti beni yine öyle bir hata yapmak istemiyorum.Ps4'de 30 fps gayet akıcı bu kadar takmayın fps olayına bence ps5 series x alsan bile daha yeni oyunlarda 60 fps'e düşücek