Neler Yeni

Series S ne kadar güncel?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
"Bunun gibi değil" gibi bir yorum yapmak yerine, "E hep aynı bu" gibi bir yorum yapabilirsin ama.
Hep aynı çünkü başka seçenek yok, olanak yok başka örnek olmadığı için.
Batmalık bir durum yok ki. Sadece gelişecek olan olayları kesinlik ile belirtemeyiz. O yüzden zaten "sağı solu belli olmaz" gibi bir yorum yaptım. Bu sadece Microsoft için de geçerli değil zaten.
O kadar şirket varken bunu Sony'e söylemen saçma.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hep aynı çünkü başka seçenek yok, olanak yok başka örnek olmadığı için.
İşte o zaman da insanlar sıkılmaya başlar. O yüzden illa bir şeye kötü demek için başka bir şeye de bakılması gerekmez.
O kadar şirket varken bunu Sony'e söylemen saçma.
Sony'e demedim ki. Microsoft'a dedim. Gerçi dediğim "Sağı solu belli olmaz." yorumu çoğu şirket için geçerli ama o sırada Microsoft konuşulduğu için onun üzerinden bir yorum yaptım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?

Daha dur bismillah konsol çıkalı 1 yıl bile olmadı.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Daha dur bismillah konsol çıkalı 1 yıl bile olmadı.
Demek istediğim aslında şuydu :D
Ben normale 1650/RX570 alacaktım sonra az daha ekleyip series S almaya karar verdim. hangisi daha mantıklı gibisinden

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Demek istediğim aslında şuydu :D
Ben normale 1650/RX570 alacaktım sonra az daha ekleyip series S almaya karar verdim. hangisi daha mantıklı gibisinden

Mantıklı olmuş, o ekran kartlarına nazaran daha uzun ömürlü oyun performansı olur.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?
7 sene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası 6 sene sonra çıkacak bir oyunun bu konsolda oynanabileceğini düşünmüyorum çünkü bu konsol dediğim gibi Series X ve Playstation 5'den çok geride, bir bakıma Playstation 4 Pro'nun biraz daha güçlüsü gibi sanki.
öyle diyorsun da, ghost of tsushima ve tlou 2 ps4te bugün bile güzel gözüküyor. ps4 dediğimiz alet 8 senelik alet. konsollarda olay optimizasyona bakar. 7 sene bütün oyunları alacaktır.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Series X için çıkan tüm oyunlar çıkacak ama 3-4 sene sonra bence series S oyunları 720P çözünürlüğe kadar düşebilir. Series X de uzun süre 4K da kalamaz o da 3-4 seneye 2K çözünürlüğe düşer.

Bilgisayarla kıyaslarsam İ5 10400F ve GTX 1660S bulunan bir PC ayarında oyun performansı olacaktır. Şuan sadece 1660S bile konsoldan pahalı 😀

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
öyle diyorsun da, ghost of tsushima ve tlou 2 ps4te bugün bile güzel gözüküyor. ps4 dediğimiz alet 8 senelik alet. konsollarda olay optimizasyona bakar. 7 sene bütün oyunları alacaktır.
Eğer bu alet güç bakımından One serisi veya PS4 Pro'nun üstüne çok bir şey koyamadıysa bence 7 senesi yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eğer bu alet güç bakımından One serisi veya PS4 Pro'nun üstüne çok bir şey koyamadıysa bence 7 senesi yok.
İşlemci ve depolama hızı series X ile aynı olduğu için grafikler yeterince kısıldığı sürece Series X ile oynanan her oyunu oynatır. Üstte dediğim gibi 3-4 seneden fazla 1080P oyun oynatmaz daha alt çözünürlüklere düşer ama bir şekilde oynatır.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
gpu olarak belki kağıt üzerinde one x daha güçlü gözükebilir. ancak burada mimari devreye giriyor. bunun yanında one x 4k hedefliyken bu cihaz 2k hatta 1080p hedefli. 720lere düşeceğini sanmıyorum. 7 sene boyunca 1080pde oynatacaktır oyunları.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
gpu olarak belki kağıt üzerinde one x daha güçlü gözükebilir. ancak burada mimari devreye giriyor. bunun yanında one x 4k hedefliyken bu cihaz 2k hatta 1080p hedefli. 720lere düşeceğini sanmıyorum. 7 sene boyunca 1080pde oynatacaktır oyunları.
Bende öyle düşünüyorum en kötü ileride 1080p 30fps olur tahminimce

Top Bottom