Neler Yeni

Series S ne kadar güncel?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Cevap verecek bir şey yok çünkü. Her firma düşünüldüğü gibi mi hareket ediyor sence? Hiç beklemediğin bir hareket olmasının bu kadar olanaksız olacağını mı düşünüyorsun?

Evet. Her firma zaten kendi içinde değerlendirilmeli, ondan sonra başka firmalar ile karşılaştırılmalı.
1616484555763.png

😂 😂 😂

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Cevap verecek bir şey yok çünkü. Her firma düşünüldüğü gibi mi hareket ediyor sence? Hiç beklemediğin bir hareket olmasının bu kadar olanaksız olacağını mı düşünüyorsun?
Ticari zeka denir buna. Milyar dolarlık şirketler bunlar, profesyonel analistleri var, para kaynağı en önemli şey. Bethesda alımı gibi bir olay değil bu, akan bir para gölünün kapatmak.
Evet. Her firma zaten kendi içinde değerlendirilmeli, ondan sonra başka firmalar ile karşılaştırılmalı.

Ubisoft'u değerlendirirken açık dünya konusunda Rockstar ile karşılaştırmıyor musun?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ticari zeka denir buna. Milyar dolarlık şirketler bunlar, profesyonel analistleri var, para kaynağı en önemli şey. Bethesda alımı gibi bir olay değil bu, akan bir para gölünün kapatmak.
Ne şirketler yanlış Ticari hamleler yüzünden battı. Bunu sen de biliyorsun. O yüzden buna kesin yorum yapılmamalı.
Ubisoft'u değerlendirirken açık dünya konusunda Rockstar ile karşılaştırmıyor musun?
Kendi içinde değerlendirdiğin zaman sürekli aynı sıkıcı şeyi önümüze sunuyor. Bunu idrak etmek için Rockstar'a çok gerek yok.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ha onu görmedim iyiymiş :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sanırım GamePadd sitesinde de varmış 3 ay @LordHasan bilgi verir :)
Bende şöyle bir şey de olmuştu hala oluyorsa sana da tavsiye ederim
Benim 1 yıllık live Gold üyeliğim vardı ve o zaman ultimate yoktu ultimate üyelik gelince ultimate'e yükselt seçeneği geldi 1 aylık ultimate aldım ve 1yıl+1 ay ultimate üyeliğim oldu o zaman için çok karlıydı

@LordHasan yolla o zaman bilgiyi.
Şu an mobildeyim 3 aylık ultimate bulamadım kalkmış olabilir ama üstte yazdığım hala oluyorsa çok mantıklı.

Ve tek seferlik oluyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bende şöyle bir şey de olmuştu hala oluyorsa sana da tavsiye ederim
Benim 1 yıllık live Gold üyeliğim vardı ve o zaman ultimate yoktu ultimate üyelik gelince ultimate'e yükselt seçeneği geldi 1 aylık ultimate aldım ve 1yıl+1 ay ultimate üyeliğim oldu o zaman için çok karlıydı

Şu an mobildeyim 3 aylık ultimate bulamadım kalkmış olabilir ama üstte yazdığım hala oluyorsa çok mantıklı.

Ve tek seferlik oluyor
Stonks baya iyiymiş

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ne şirketler yanlış ticari hamleler yüzünden battı. Bunu sen de biliyorsun. O yüzden buna kesin yorum yapılmamalı.
21. yüzyılda kolay kolay öyle şeyler olmaz, herkes kendini güvenli yerde tutuyor.

Kendi içinde değerlendirdiğin zaman sürekli aynı sıkıcı şeyi önümüze sunuyor. Bunu idrak etmek için Rockstar'a çok gerek yok.
Kendi içinde değerlendirmek demek başka hiçbir şeye bakmayarak demek. Sadece Ubisoft açık dünyaları olsa ve türünün tek örneği olsa ona laf edebilir misin?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
21. yüzyılda kolay kolay öyle şeyler olmaz, herkes kendini güvenli yerde tutuyor.
İşte onu hiç bilemeyiz. Bu sektör üzerine yapılan yorumların kesinlik içermemesi gerek.
Kendi içinde değerlendirmek demek başka hiçbir şeye bakmayarak demek. Sadece Ubisoft açık dünyaları olsa ve türünün tek örneği olsa ona laf edebilir misin?
Laf edebilirsin evet. Sana sürekli aynı yemek sunulsa bir yerden sonra laf etmez misin?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Laf edebilirsin evet. Sana sürekli aynı yemek sunulsa bir yerden sonra laf etmez misin?
Başka seçeneğin olmaz ise diyemezsin. Dünyada sadece brokoli varken ve hamburger diye bir şey yokken "hamburger gibi iyi değil" diyebilir misin?
İşte onu hiç bilemeyiz. Bu sektör üzerine yapılan yorumların kesinlik içermemesi gerek.
Firmaların atacağı her adım 1-2 yıl önceden düşünülüyor. Çok çok düşük bir ihtimal büyük şirketleri batması.
Bankada 120 milyar doları olan Microsoft Game Pass'den kazanamadı diye mi batacak?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Başka seçeneğin olmaz ise diyemezsin. Dünyada sadece brokoli varken ve hamburger diye bir şey yokken hamburger gibi değil diyebilir misin?
"Bunun gibi değil" gibi bir yorum yapmak yerine, "E hep aynı bu" gibi bir yorum yapabilirsin ama.
Firmaların atacağı her adım 1-2 yıl önceden düşünülüyor. Çok çok düşük bir ihtimal büyük şirketleri basması.
Bankada 120 milyar doları olan Microsoft Game Pass'den kazanamadı diye mi batacak?
Batmalık bir durum yok ki. Sadece gelişecek olan olayları kesinlik ile belirtemeyiz. O yüzden zaten "sağı solu belli olmaz" gibi bir yorum yaptım. Bu sadece Microsoft için de geçerli değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom