Microsoft bu. Sağı solu belli olmaz. Çok sanmıyorum ama fiyatının artacağını.Orası öyle
Korkum şu pahalanırsa ne halt yerim
Microsoft bu. Sağı solu belli olmaz. Çok sanmıyorum ama fiyatının artacağını.Orası öyle
Korkum şu pahalanırsa ne halt yerim
Aynen, illa ki pahalanacak gibi bu hizmet ama inşallah pahalanmaz.Korkum şu pahalanırsa ne halt yerim
Sağı solu belli olmayan bir şirket varsa o da Sony'dir.Microsoft bu. Sağı solu belli olmaz. Çok sanmıyorum ama fiyatının artacağını.
Sony hakkında herhangi bir yorumum olmadı. Sony'i öven bir cümlem de olmadı. Gereksiz yere sokuyorsun şuan Sony'i. Genel olarak Microsoft, Sony, Nintendo vs. tarzı şirketlerin hepsinin sağı solu belli olmuyor. Belki bakarsın 30TL bile yaparlar. Ya da bir bakmışsın 60TL yapmışlar. Buna kesin bir yorumda bulunamayız.Sağı solu belli olmayan bir şirket varsa o da Sony'dir.
Buradan 3 ay ultimate alıp rahatına bakmak mantıklı gelir gibiSony hakkında herhangi bir yorumum olmadı. Sony'i öven bir cümlem de olmadı. Gereksiz yere sokuyorsun şuan Sony'i. Genel olarak Microsoft, Sony, Nintendo vs. tarzı şirketlerin hepsinin sağı solu belli olmuyor. Belki bakarsın 30TL bile yaparlar. Ya da bir bakmışsın 60TL yapmışlar. Buna kesin bir yorumda bulunamayız.
O site hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum maalesef.Buradan 3 ay ultimate alıp rahatına bakmak mantıklı gelir gibi
Xbox Game Pass Satın Al - Game Pass Ultimate Al | Perdigital
Xbox Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate üyelik paketlerini bu sayfada bulabilir, güvenle Xbox Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate satın alabilirsiniz.www.perdigital.com
Gereksiz yere sokuyorum, öyle mi Doğukan? O para sistemi için bir yorumunu göremedim. Neden tek bir yere cevap veriyorsun?Sony hakkında herhangi bir yorumum olmadı. Sony'i öven bir cümlem de olmadı. Gereksiz yere sokuyorsun şuan Sony'i. Genel olarak Microsoft, Sony, Nintendo vs. tarzı şirketlerin hepsinin sağı solu belli olmuyor. Belki bakarsın 30TL bile yaparlar. Ya da bir bakmışsın 60TL yapmışlar. Buna kesin bir yorumda bulunamayız.
Yeni xbox çıkana kadar bütün oyunlar series s ede gelirDostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?
Konsollar pc gibi değil ki. 6 sene sonra low bile olsa oynatır. Ama şuanda 4000 e toplanan pc 6 yıl sonra low oynatmaz bileGüç olarak Playstation 5 ve Series X'in çok gerisinde, bundan dolayı 3 seneye kadar her oyunu kaldırır gibi.
Sony hakkında bir yorumum olmamasına rağmen şuan Sony hakkında bir şeyler demen aşırı saçma. Burada konuştuğumuz şey Microsoft.Gereksiz yere sokuyorum, öyle mi Doğukan? O para sistemi için bir yorumunu göremedim. Neden tek bir yere cevap veriyorsun?
Bilmiyorsan anlatayim.
Sony PS3'e söve söve bitiremeyen Gabe Newell'a PS3 konferansında oyun tanıtıp, PS3'ü öve öve bitiremeyip 2 sene içinde desteğini kesip, PS4'e PS3 gibi kısa sürede desteği kesilmeyecek deyip Nisan ayında toplulukların fişini çekmiş bir firma.