Neler Yeni

Series S ne kadar güncel?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Neye dayanarak söylüyorsunuz o zaman? Konsolun oyunlarındaki performanslarına framtime süreleri ile deep-dive olarak baktınız mı? <konsolun optimizasyon kabiletini maksimum bir biçimde incelediniz mi?
Verdiğin teknik özelliklere bakmıyorum, bilgim de yok zaten. Kendi gücüne bakıyorum. 6 sene sonra çıkacak bir oyunu oynatabilmesi bana pek muhtemel gelmiyor.

Soube

80+
En az 5 senesi var, fiyatı da oldukça uygun. Özellikle ekran kartlarının çok pahalı olduğu bu dönemde kesinlikle tercih edilir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İyi de zaten kendi gücü teknik özellikleri ile belli oluyor?
Tamam ama gücünü öğrenmek için teknik özelliklere bakmam şart mı?
Saf güç konsollarda çok bir şey ifade etseydi PS4'e 2016 civarlarında veda etmiştik.
Önemli olan optimizasyon, yazılım hileleri.
Tamam kardeşim senin dediğine göre optimizasyon önemli, anladık onu ancak bu konsolun gücünün bir önemi yok mu?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
"Şu kadar senesi var" demek yerine direkt bir sonraki jenerasyona kadar vakti var desek çok daha kesin bir cevap vermiş oluruz.
Hocam aklıma bir şey takılıyor konu ile alakasız ancak bu Live Gold üyeliği çok saçma geldi. Gamepass 30TL veririm ancak bir de live gold almak saçma geliyor. Ki ultimate alsam oda 45TL pahalı geliyor. Yani bu konu yüzünden alıp almamakta şüpheliyim sence?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Tamam kardeşim senin dediğine göre optimizasyon önemli, anladık onu ancak bu konsolun gücünün bir önemi yok mu?
Çok bir önemi yok dedim.
Aha bak 8 senelik konsol:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aklıma bir şey takılıyor konu ile alakasız ancak bu Live Gold üyeliği çok saçma geldi. Gamepass 30TL veririm ancak bir de live gold almak saçma geliyor. Ki ultimate alsam oda 45TL pahalı geliyor. Yani bu konu yüzünden alıp almamakta şüpheliyim sence?
Ultimate daha avantajlı, EA Play de geliyor.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Tamam ama gücünü öğrenmek için teknik özelliklere bakmam şart mı?
Evet şart. Çünkü hangi teknolojileri desteklediğini bildiğimiz zaman otomatik olarak gücünü de anlıyorsunuz.

Mesela 2060'dan örnek vereyim, bu kart DLSS olmasa resmen 1660TI'dan farksız. Aralarında deli gibi FPS oynamıyor ama açıyorsun DLSS'i, bir anda 30FPS artış sağlanıyor yeri geliyor. O yüzden teknolojileri bilmek lazım.
Ultimate daha avantajlı, EA Play de geliyor.
Düz Gamepass'e de geliyor galiba EA Play.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bu ne işe yarıyor tam olarak, Game Pass haricinde bunu almak şart mı?

O teknolojileri demiyorum, içindeki bileşenleri falan diyorum yani.
Live Gold oyunları Online oynamak için alacağımız üyelik. Şart değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,395
Üyeler
163,656
Son üye
tax haven turkey
Top Bottom