Series S ne kadar güncel?

Evet şart. Çünkü hangi teknolojileri desteklediğini bildiğimiz zaman otomatik olarak gücünü de anlıyorsunuz.

Mesela 2060'dan örnek vereyim, bu kart DLSS olmasa resmen 1660TI'dan farksız. Aralarında deli gibi FPS oynamıyor ama açıyorsun DLSS'i, bir anda 30FPS artış sağlanıyor yeri geliyor. O yüzden teknolojileri bilmek lazım.
2060 teknolojiler kapalıyken ortalama %15-%20 arası önde.
Bu fark normalde yok mu sayılmalı?
GTX 1660 Ti vs RTX 2060 Test in 8 Games - YouTube

6-7 sene sonra en kötü ihtimalle 1080p 30 fps açar oyunları diye düşünüyorum

Hocam aklıma bir şey takılıyor konu ile alakasız ancak bu Live Gold üyeliği çok saçma geldi. Gamepass 30TL veririm ancak bir de live gold almak saçma geliyor. Ki ultimate alsam oda 45TL pahalı geliyor. Yani bu konu yüzünden alıp almamakta şüpheliyim sence?
@Doğukan Fidan

Konsollar ile PC bileşenleri farklı, PC'de her ekran kartına özel bir optimizasyon yapılmadığı için saf güç önemli, konsollar için değil.
Oraya katılıyorum, alıntıladığım metinde teknolojiler kapalıyken 1660 ti ile 2060 arasında pek de fark yok dendi de ondan öyle yazdım.

Hocam aklıma bir şey takılıyor konu ile alakasız ancak bu Live Gold üyeliği çok saçma geldi. Gamepass 30TL veririm ancak bir de live gold almak saçma geliyor. Ki ultimate alsam oda 45TL pahalı geliyor. Yani bu konu yüzünden alıp almamakta şüpheliyim sence?
Düz Gamepass alıp geçin bence. EA Play oyunları orada da var.

Geri