Neler Yeni

Series x mi almalıyım series s mi?

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
Series X kullanıyorum öneririm. Aldığımda 3 yıllık gamepass ultimate üyeliği yapmıştım bir senedir ekstra 1 lira vermeden hem konsolda hem pc de oynuyorum hala içerikleri tüketemedim. 4k tv de oynuyorum performans olarak da çok iyi. PS5 sahibi değilim alma diyemem o da güzeldir ama Xbox SX i kesinlikle öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Playstation 5 almalısın :) şaka bir yana 4K da farkı hissedersiniz
Mesela nasıl bir fark ?

Series X kullanıyorum öneririm. Aldığımda 3 yıllık gamepass ultimate üyeliği yapmıştım bir senedir ekstra 1 lira vermeden hem konsolda hem pc de oynuyorum hala içerikleri tüketemedim. 4k tv de oynuyorum performans olarak da çok iyi. PS5 sahibi değilim alma diyemem o da güzeldir ama Xbox SX i kesinlikle öneririm.

Mesela nasıl bir fark ?
Özellikle çözünürlük, series X içinde kullanılan donanımların işleme hızı, Series S'e göre çok daha yüksek, fps farkı bile olabilir
sx'in gpu'su 3 kat daha güçlü. 1080p ekran bile kullansanız, s ile x arasında 60 fps, 120 fps veya grafiksel iyileşme gibi farklar oluyor.

çok oyun oynayan veya grafiklere önem veren, evinde 4k tv'si olan ve cd girişi olmasına önem veren insanlar için kazanan taraf tabii ki xbox series x'tir.

haftasonları kafa dağıtmak için oyun oynayan veya "grafikler benim için çok önemli değil" diyen, evinde 4k tv'si olmayan ve game pass'e güvenip cd girişini önemsemeyen insanlar için de kazanan taraf xbox series s olur.

Son düzenleme:

GRKM7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Görgen
Oyunların fiyatı her yerde 1000 TL artık. Eskidendi o PS pahalı, öbürleri hesaplı.
Oyunlar 1k değil. Deluxe alırsın fakat yeni çıkmış bir oyun steam da bile 1.5k 2k iken Ps5 de daha uygun olabiliyor. Exc oyunları sayamıyorum bile.

1080p tv veya monitör varsa series s
4k varsa X fakat tavsiyem Ps5
PlayStation da ne gibi avantajlar var Xboxdaki gamepass gibi

GRKM7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Görgen
Ps 5 aldım herkese cevapları için teşekkür ederim

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar 4k televizyonum var
Sizce aradaki fiyat farkına değer mi ?
Kardeşim benim kadar Xbox seven biri bulman şmkansız ama bencede PS5 alman lazım çünkü muhtemelen o beklenen CoD oyunları gamepass e gelmeyecek ve yine muhtemelen Microsoft artık konsol yapmayacak. Yani Xbox ın suyu çok bulanık...

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
ps5. psn plusa zam gelmesine rağmen hala iyi bence. en kötü diskli versiyon alıp oyun takaslarsın.

illaki xbox diyorsan series x al. onda da gamepass var

GRKM7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Görgen
ps5. psn plusa zam gelmesine rağmen hala iyi bence. en kötü diskli versiyon alıp oyun takaslarsın.

illaki xbox diyorsan series x al. onda da gamepass var
Kardeşim benim kadar Xbox seven biri bulman şmkansız ama bencede PS5 alman lazım çünkü muhtemelen o beklenen CoD oyunları gamepass e gelmeyecek ve yine muhtemelen Microsoft artık konsol yapmayacak. Yani Xbox ın suyu çok bulanık...
Ps 5 sipariş ettim teşekkürler

SadeceSeyf

80+ Gold
İki konsolu denemiş biri olarak asla bir kasanın yerini tutmuyorlar. Fakat konsol alacaksam bu fiyatlara ps5 alırdım ki aldım. Biraz paraya kıyık ragnarok ve ghost of tsushima aldım pişman değilim.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
Top Bottom