hocam o neymiş öyle ya iki yumrta kıralım yerizBütçeyi yükseltsen bile zor hatta ekran görüntüsü almıştım bi ara eğer duruyorsa paylaşacağım ben yeni nesil laptopta kullandım ama hiçbir laptopta msi evr titan modelleri kadar sağlam soğutma bloğu görmedim açığını konuşuyum ikinci el temiz denk getirirsen 1070 li modeli güzel bi üst modelinde mekanik klavye ve gtx 1080 var ikinci el olarak ben bi ara denk getirdim 16-17 arasındaydı tam net hatırlamıyorum ama soğutma konusunda onun üstüne laptop daha tanıyamadım elime rtx 40 serisi hiçbir laptop geçmedi onlarda belki durum farklı olabilir diye düşünmek isterim ama deneyip görmediğim için onlar hakkında yorum yapmak müneccimlik olur. fotoğrafı buldum ryzen 5 işlemcili laptop ve 102 derece kapanmamasına bende şaşırmıştım.Alıntıyı görüntüle
bunu söylediğimde insanlar bana inanmıyordu asus laptopta bile durumlar böyleyse diğer markalarda durumlar nedir bilmek isterim bu arada şunuda farkettim o aralar pubg oynatıyormuş laptop şuan +50 fps vermiyor laptop pubgdehocam o neymiş öyle ya iki yumrta kıralım yeriz
valla hocam 3 fanlı leptoları beklemek lazım o zman böyle olamz Dbunu söylediğimde insanlar bana inanmıyordu asus laptopta bile durumlar böyleyse diğer markalarda durumlar nedir bilmek isterim bu arada şunuda farkettim o aralar PUBG oynatıyormuş laptop şuan +50 fps vermiyor laptop pubgde
hocam tavsiye için teşekür edeirm ama amd kartlarla aram iyi değildirMSI Delta 15 A5EFK-002XTR Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RX6700M 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Delta 15 A5EFK-002XTR Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RX6700M 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Delta 15 A5EFK-002XTR Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RX6700M 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com