erenog 80+ Bronze Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 801 Reaksiyon skoru 377 2 Nisan 2021 #1 arkadaşlar rgb şerit led aldım 2 tane kablo çıktı ucunda demir bişey var normalde bi kere daha almıştım adaptör çıkmıştı napmam lazım
arkadaşlar rgb şerit led aldım 2 tane kablo çıktı ucunda demir bişey var normalde bi kere daha almıştım adaptör çıkmıştı napmam lazım
E evet 80+ Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 23 2 Nisan 2021 #2 Ogurinho yazmış: arkadaşlar rgb şerit led aldım 2 tane kablo çıktı ucunda demir bişey var normalde bi kere daha almıştım adaptör çıkmıştı napmam lazım Devamı için tıklayın... iade yada satıcıdan adaptör isteyebilirsiniz
Ogurinho yazmış: arkadaşlar rgb şerit led aldım 2 tane kablo çıktı ucunda demir bişey var normalde bi kere daha almıştım adaptör çıkmıştı napmam lazım Devamı için tıklayın... iade yada satıcıdan adaptör isteyebilirsiniz
Deyv Masteyn 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 479 Reaksiyon skoru 329 2 Nisan 2021 #3 Ya iade edin ya da arkadaşın dediği gibi satıcıdan isteyin.