Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ben de taft markasını gördüm ve ilgimi çekti sanırım ona yönelmeliyimBilinen en yüksek kafein oranlı kahve Türk firması olan Taft Kahve'ye aittir. Bir kupasında 350 mg kafein içermektedir. İçerdiği yüksek robusta oranı ile aroması pek zayıftır.
Rehber - Evde Cold Brew Nasıl Yapılır? Kahveye 30 TL baymayın!
Gerekli Malzemeler French Press Filtre kahve Buz Yapılışı French press'e göre çekilmiş filtre kahvemizi french presse koyuyoruz. Bir kişilik yapacaksanız (250 ml) 16 gr kahve kullanmanız önerilir. 1 yemek kaşığı kahve 8 gr'a tekabül ettiğinden 2 yemek kaşığı kahve kullanabilirsiniz. Daha...forum.donanimarsivi.com
Ağırsağlam da onla işbirliği içinde.Ben de taft markasını gördüm ve ilgimi çekti sanırım ona yönelmeliyim
Fitness için kafein kullanımı yapmıyorum zaten o takviyeyi besinlerden ve supplamentlerden alıyorum. Kafein oranı günümü tamamlamam için lazım. 5 saat uyuyorum ve geri kalan 19 saat aktif bir hem çalışıyorum hem antrenman yapıyorumdostum bence fitness içinse kafeine çok sarma.ondan sonra içmeyince antremanda yamuluyorsun.onun yerine haftada 2 3 kere tüketebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şahsen haftada 1 2 veya hiçbir zaman tüketmiyorum.