Verimlilik için o sertifika.GÜÇ KAYNAĞIM 650W+80 bronz sertifikalı ama bu sertfika ne işe yarıyor merak ettim
O sertifika verimliliği temsil ediyor prizden çeken elektriğin bir kısmı ısıya dönüşerek kayıp olur ne kadar az kayıp ile çalıştığını göstermek amacıyla veriliyor.GÜÇ KAYNAĞIM 650W+80 bronz sertifikalı ama bu sertfika ne işe yarıyor merak ettim
Marka zararı karşılar mı o konuda bilgim yok maalesef.elektrik arzası falan olsa marka bir şey yapıyor mu yani elektrik gitti diyelim pc bozuldu güç kaynağının markası bir şey yapıyor mu
Sertifika verimliliği gösteriyor.GÜÇ KAYNAĞIM 650W+80 bronz sertifikalı ama bu sertfika ne işe yarıyor merak ettim
Ama elektrik dağıtım şirketi cihazın bozulmasından sorumluysa PSU şirketi değil elektrik dağıtımı yapan firma karşılamak zorunda.Marka zararı karşılar mı o konuda bilgim yok maalesef.
Verimlilikle ilgili, arıza yapma durumuyla doğrudan ilgili değildir.GÜÇ KAYNAĞIM 650W+80 bronz sertifikalı ama bu sertfika ne işe yarıyor merak ettim
Olabilir hocam. Daha önce duymuştum sanki ama tam emin değilim.Ama elektrik dağıtım şirketi cihazın bozulmasından sorumluysa PSU şirketi değil elektrik dağıtımı yapan firma karşılamak zorunda.