Neler Yeni

Server KAYITLI - S23 ALMAK ?

KralQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Refik ÖMEROĞLU
Merhaba arkadaşlar

Server KAYITLI cihaz kullanan var mı ? Alınır mı ?

S23 Ultra almak ve server kaydı yaptırmak istiyorum. Uygulamalarda sorun yaşarmıyım ? Kaçak imei atılan cihazlar gibi kronik sorunları oluyor mu ? Satıcılar "Çok stabil çalışıyor güncelleme vs hiç sorun yok diyor " ancak güvenemedim.

Aslı astarı nedir bu işin tam olarak bilen var mı?

S24 ultra da server kaydı henüz yokmuş.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
s23 ultra kullanıcısıyım 1 yılı aşkın server kayıtlı şekilde kullanıyorum tek dezavantajı bazı samsung hizmetlerini kulanamıyorsun gizli klasör gibi o kadar

not: cihazın eski ve yeni sürümüne göre server kaydında fiyat farkı alıyorlar cihazı 0 alacaksan hiç güncelleme yaptırmadan server kaydı yaptırt.

KralQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Refik ÖMEROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s23 ultra kullanıcısıyım 1 yılı aşkın server kayıtlı şekilde kullanıyorum tek dezavantajı bazı samsung hizmetlerini kulanamıyorsun gizli klasör gibi o kadar

not: cihazın eski ve yeni sürümüne göre server kaydında fiyat farkı alıyorlar cihazı 0 alacaksan hiç güncelleme yaptırmadan server kaydı yaptırt.
Üstadım işim gereği çift hat kullanmam gerekiyor onu nasıl yapacağız ? Herhangi bir sorun olur mu acaba ?

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Üstadım işim gereği çift hat kullanmam gerekiyor onu nasıl yapacağız ? Herhangi bir sorun olur mu acaba ?
bende çift hat kullanıyorum bi sıkıntı yaşmazsın

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk Zirkale
Merhaba arkadaşlar

Server KAYITLI cihaz kullanan var mı ? Alınır mı ?

S23 Ultra almak ve server kaydı yaptırmak istiyorum. Uygulamalarda sorun yaşarmıyım ? Kaçak imei atılan cihazlar gibi kronik sorunları oluyor mu ? Satıcılar "Çok stabil çalışıyor güncelleme vs hiç sorun yok diyor " ancak güvenemedim.

Aslı astarı nedir bu işin tam olarak bilen var mı?

S24 ultra da server kaydı henüz yokmuş.

Aynı cihazı kullanıyorum. Samsung Güvenli Klasör ve Samsung Pass uygulamaları çalışmıyor diğer her şey normal. Kaydımı www.samsungabi.com sitesinden yaptırmıştım oraya bakabilirsin.

Top Bottom