Neler Yeni

Server KAYITLI - S23 ALMAK ?

KralQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Refik ÖMEROĞLU
Merhaba arkadaşlar

Server KAYITLI cihaz kullanan var mı ? Alınır mı ?

S23 Ultra almak ve server kaydı yaptırmak istiyorum. Uygulamalarda sorun yaşarmıyım ? Kaçak imei atılan cihazlar gibi kronik sorunları oluyor mu ? Satıcılar "Çok stabil çalışıyor güncelleme vs hiç sorun yok diyor " ancak güvenemedim.

Aslı astarı nedir bu işin tam olarak bilen var mı?

S24 ultra da server kaydı henüz yokmuş.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
s23 ultra kullanıcısıyım 1 yılı aşkın server kayıtlı şekilde kullanıyorum tek dezavantajı bazı samsung hizmetlerini kulanamıyorsun gizli klasör gibi o kadar

not: cihazın eski ve yeni sürümüne göre server kaydında fiyat farkı alıyorlar cihazı 0 alacaksan hiç güncelleme yaptırmadan server kaydı yaptırt.

KralQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Refik ÖMEROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s23 ultra kullanıcısıyım 1 yılı aşkın server kayıtlı şekilde kullanıyorum tek dezavantajı bazı samsung hizmetlerini kulanamıyorsun gizli klasör gibi o kadar

not: cihazın eski ve yeni sürümüne göre server kaydında fiyat farkı alıyorlar cihazı 0 alacaksan hiç güncelleme yaptırmadan server kaydı yaptırt.
Üstadım işim gereği çift hat kullanmam gerekiyor onu nasıl yapacağız ? Herhangi bir sorun olur mu acaba ?

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Üstadım işim gereği çift hat kullanmam gerekiyor onu nasıl yapacağız ? Herhangi bir sorun olur mu acaba ?
bende çift hat kullanıyorum bi sıkıntı yaşmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,219
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom