Yardım SERVİS MSI G274QPF MONİTÖRÜM YERİNE G274QPF E2 ÖNERİYOR KABUL ETMELİ MİYİM?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar, MSI G274QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 170HZ 1MS monitörümün ekranında çizgiler çıkmasından kaynaklı servise göndermiştim ve değişim kararı çıktığı için aldığım firma ürünün stoklarda bulunmadığını bu yüzden MSI 27 G274QPF E2 2560X1440 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS gönderebileceklerini söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Ürün sanırım benim monitörümün 2. versiyonu fakat daha önce yaşadığım gibi kronik bir sorunu mevcutsa daha sorunsuz bir muadil monitör talebinde bulunabilir miyim?

Hmm. Şöyle düşün aracın 23model 2 yıldır biniyorsun haşatı çıkmış ve şansına servis geri alalım sana 24 modeli hiç kullanilmamis şekilde verelim diyorlar. Sen kabul eder misin bu durumu?

Birde yeni model araç diğerine göre biraz daha hızlı gidiyor

Hmm. Şöyle düşün aracın 23model 2 yıldır biniyorsun haşatı çıkmış ve şansına servis geri alalım sana 24 modeli hiç kullanilmamis şekilde verelim diyorlar. Sen kabul eder misin bu durumu?

Birde yeni model araç diğerine göre biraz daha hızlı gidiyor
10/10 örnek

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
ben QD modelini kullanıyorum panel yandı aynı şekilde MSI 27 G274QPF E2 önerdiler kabul etmedim , MSI 26.5 MAG 271QP QD-OLED X24 2560 X 1440 (WQHD) 16:9 FLAT QD-OLED 240HZ 0.03MS önerdiler kabul ettim

ben QD modelini kullanıyorum panel yandı aynı şekilde MSI 27 G274QPF E2 önerdiler kabul etmedim , MSI 26.5 MAG 271QP QD-OLED X24 2560 X 1440 (WQHD) 16:9 FLAT QD-OLED 240HZ 0.03MS önerdiler kabul ettim
İtiraz için nasıl bir geri dönüşte bulundunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkisi wqhd modeli hocam bu arada 2023 8. ayda 7950₺ ye almıştım şuan önerdikleri monitör 8800₺ fiyata sahip

Son düzenleme:
Hangi pazaryeri firması bu öneride bulundu? Ben aynı monitörü Amazon'dan almıştım. Ölü piksellerden ve rahatsız edecek seviyede olan ışık sızmasından dolayı servisten değişim/iade kararı çıkmıştı. Amazon aynı monitörün artık stoklarda bulunmadığını ve para iadesi yapacağını söyledi. Raporun süresi dolana kadar düşüneceğim/bekleyeceğim dememe rağmen müşteri temsilcisi para iadesini gerçekleştirmişti...

Benimkisi wqhd modeli hocam bu arada 2023 8. ayda 7950₺ ye almıştım şuan önerdikleri monitör 8800₺ fiyata sahip
benim monitörümüm müadili oladığını söyledim kabul etmedim onarlada yeni cihaz önerdi

Hangi pazaryeri firması bu öneride bulundu? Ben aynı monitörü Amazon'dan almıştım. Ölü piksellerden ve rahatsız edecek seviyede olan ışık sızmasından dolayı servisten değişim/iade kararı çıkmıştı. Amazon aynı monitörün artık stoklarda bulunmadığını ve para iadesi yapacağını söyledi. Raporun süresi dolana kadar düşüneceğim/bekleyeceğim dememe rağmen müşteri temsilcisi para iadesini gerçekleştirmişti...
incehesaptan aldım 1-2 senedir kullanıyordum panel yandı doe raporu verdiler değişim istedim benim monitör ellerinde olmadığından MSI 27 G274QPF E2 önerdiler muadili olmadığını söyledim itiraz ettim MSI MAG 271QP QD-OLED önerdiler kabul ettim , şimdi senin mevzu gelirsek hocam sana o monitör ya da bir üst model vermek zorunda firma fatura iadesi istemedin sürece sana hiç bir şekilde bunu yapamaz en başta tüketici hakem heyetine başvurman lazımdı . para iadesi yazılı yada sesli beyanın yok ise hala daha başvuru yapabilirsin tabi

Son düzenleme:
incehesaptan aldım 1-2 senedir kullanıyordum panel yandı doe raporu verdiler değişim istedim benim monitör ellerinde olmadığından MSI 27 G274QPF E2 önerdiler muadili olmadığını söyledim itiraz ettim MSI MAG 271QP QD-OLED önerdiler kabul ettim , şimdi senin mevzu gelirsek hocam sana o monitör ya da bir üst model vermek zorunda firma fatura iadesi istemedin sürece sana hiç bir şekilde bunu yapamaz en başta tüketici hakem heyetine başvurman lazımdı . para iadesi yazılı yada sesli beyanın yok ise hala daha başvurur yapabilirsin tabi
Servisten değişim/iade raporunun çıktığı vakit tam sınav dönemime denk geldiği ve ders çalışmam gerektiği için acil monitöre ihtiyacım vardı. O zaman Samsung G61SD eğitim kampanyasıyla satışa sunulmuştu direkt onu almıştım. O stresli dönemde THH'ye başvurmak hiç aklımın ucundan geçmedi. Sağlık olsun, sayende ders çıkarmış oldum hocam. Bir dahakine acımam artık.

Servisten değişim/iade raporunun çıktığı vakit tam sınav dönemime denk geldiği ve ders çalışmam gerektiği için acil monitöre ihtiyacım vardı. O zaman Samsung G61SD eğitim kampanyasıyla satışa sunulmuştu direkt onu almıştım. O stresli dönemde THH'ye başvurmak hiç aklımın ucundan geçmedi. Sağlık olsun, sayende ders çıkarmış oldum hocam. Bir dahakine acımam artık.
sağlık olsun , güzel monitör Samsung G61SD güle güle kullan

Geri