Neler Yeni

Yardım Servise Giden Ekran Kartına "Sağlam" Raporu Verildi!..

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
just ReQo
Ekran Kartı: ASUS Dual Radeon™ RX 7800 XT OC Edition 16GB

Kartta belirli bir seviyede Coil Whine problemi vardı. Yaklaşık 3 haftadır kartın servisten gelmesini bekliyorum. Bu hafta yetkili servisi aradığımda, ekran kartına sağlam raporu verildiğini söylediler.
Bu durumda ne yapmalıyım? Kartı zararına satıp başka bir karta geçmeli miyim, yoksa bu probleme alışmalı mıyım?..
Yorumlarınızı bekliyorum.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb

Kartta belirli bir seviyede Coil Whine problemi vardı. Yaklaşık 3 haftadır kartın servisten gelmesini bekliyorum. Bu hafta yetkili servisi aradığımda, ekran kartına sağlam raporu verildiğini söylediler.
Bu durumda ne yapmalıyım? Kartı zararına satıp başka bir karta geçmeli miyim, yoksa bu probleme alışmalı mıyım?..
çok yüksek desilbelde ses vermiyorsa alışın bence hocam. Cw çoğu üründe çıkabiliyor şans işi artık

RainFlooW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nadir Efe Ertürk
tamamen senin rahat etmenle alakalı. Coil Whine performansı etkilemez diye biliyorum kendine takıntı yapmazsan bence böyle devam et

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Yuzarsef
THH'den dava açıp bilirkişi raporu iste ayriyeten de kabul etmezler ise icra davası aç. %90 ihtimalle bişi çıkmaz ama bilgin olsun.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Murat
Coil whine ne yazık ki kusur olarak sayılmıyor bu durumu hiç sevmesem de maalesef böyle. Yeni nesil ekran kartlarında çok sık karşılaşılan bir durum. Eğer cw abartı yüksek ses yapıyorsa o zaman değişim yapıyorlardı. Eğer az bir şey ses yapıyorsa kusur olarak saymıyorlar. İster alışmayı dene ister sıfır kart al ama onda cw olmayacağı ne malum. Benim 6700xt bile %100 kullanımda cw yapıyor. Kulaklık takılı olduğu zaman rahatsız etmiyor

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Satürn

sırf cw var diye kartı zararına satıp başka karta geçmek nedir:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,567
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98
Top Bottom