Neler Yeni

Serviste PTM7950 Uygulattırabilir miyim?

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Yunus
Nitro 5 laptop var alalı 1 ay oldu sıcaklıklar normale göre baya yükseldi (muhtemelen pumpout).Cihazı servise PTM7950 ile beraber göndersem servis bu termal pedi uygular mı? Daha önce laptopla birlikte kendi termal macununu gönderip uygulattıran gördüm fakat termal pad için aynı şeyi yaparlar mı?

(Kendim uygulayabilirim fakat garantisi olduğu için kendim yapmak istemiyorum sonra THH ile uğraşamam)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Yunus Şahin
Dene. Yapmazlarsa kendisi değiştirsin başka macunlarla.

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dene. Yapmazlarsa kendisi değiştirsin başka macunlarla.
Servisin elinde muhtemelen fabrikada sürülen macundan vardır.Eğer PTM7950 kabul etmesse termal macun alıp yollamayı düşünüyorum.Pump out yapmayan macun olarak ne alabilirim?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
Servisin elinde muhtemelen fabrikada sürülen macundan vardır.Eğer PTM7950 kabul etmesse termal macun alıp yollamayı düşünüyorum.Pump out yapmayan macun olarak ne alabilirim?
mx6 nasıl olur acaba laptopda. Servise ürün göndersen de kendi bildiklerini yaparlar bence :)

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Yunus
mx6 nasıl olur acaba laptopda. Servise ürün göndersen de kendi bildiklerini yaparlar bence :)
Kendi macununu yollayıp rica edince sürüyorlarmış fakat termal ped için de aynısı geçerli olur mu acaba ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
Kendi macununu yollayıp rica edince sürüyorlarmış fakat termal ped için de aynısı geçerli olur mu acaba ?
Eğer öyle bir uygulamaları varsa uygulamasını yapar daha da kolay kullanımı hatta. Kendiniz yapınca garanti dışı kalıyor dimi :S

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Yunus
Eğer öyle bir uygulamaları varsa uygulamasını yapar daha da kolay kullanımı hatta. Kendiniz yapınca garanti dışı kalıyor dimi :S
Termal pedi çekirdeğin üzerine koyup jelatini düzgünce çıkarmak pek kolay değil.

Top Bottom