Ses getirecek yeni bir oyun 🤔

formedos

80+
Reaksiyon skoru
67
Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?

valve yapıyor o tutacak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deadlock

Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?
Dünya geneli olmaz belki ama Sim dünyasında ses getirecek Assetto Corsa EVO çıkacak 16 ocakta (açık beta olarak)

valve yapıyor o tutacak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deadlock
Sanmam çok saçma geldi iple ortaya gidiyorsun yaratık öldürüyon amacını bile çözemedim yarım saat'de sıktı kapattım

Sanmam çok saçma geldi iple ortaya gidiyorsun yaratık öldürüyon amacını bile çözemedim yarım saat'de sıktı kapattım
aynı şekil kim kimden o da belli değil neye göre kazanıyon shroud bile aralıksız 40 saat falan oynadı diye oynadım bir daha da inanmam o adama spastik vallaha

Uzun vadeli gelmez. Helldivers etkisi gibi olur.

aynı şekil kim kimden o da belli değil neye göre kazanıyon shroud bile aralıksız 40 saat falan oynadı diye oynadım bir daha da inanmam o adama spastik vallaha
Valla bende çözemedim sildim direk amaç ne onu da anlamadım ortada sürekli birileri bir yerden çıkıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri