Neler Yeni

Ses getirecek yeni bir oyun 🤔

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
formedos
Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
valve yapıyor o tutacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

deadlock

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Eren Bilal Cihan
Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?
Dünya geneli olmaz belki ama Sim dünyasında ses getirecek Assetto Corsa EVO çıkacak 16 ocakta (açık beta olarak)

Amd34

80+ Silver
valve yapıyor o tutacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

deadlock
Sanmam çok saçma geldi iple ortaya gidiyorsun yaratık öldürüyon amacını bile çözemedim yarım saat'de sıktı kapattım

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Mert ash
Sanmam çok saçma geldi iple ortaya gidiyorsun yaratık öldürüyon amacını bile çözemedim yarım saat'de sıktı kapattım
aynı şekil kim kimden o da belli değil neye göre kazanıyon shroud bile aralıksız 40 saat falan oynadı diye oynadım bir daha da inanmam o adama spastik vallaha

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzun vadeli gelmez. Helldivers etkisi gibi olur.

Amd34

80+ Silver
aynı şekil kim kimden o da belli değil neye göre kazanıyon shroud bile aralıksız 40 saat falan oynadı diye oynadım bir daha da inanmam o adama spastik vallaha
Valla bende çözemedim sildim direk amaç ne onu da anlamadım ortada sürekli birileri bir yerden çıkıyor :D

Top Bottom