Bütçeniz ne kadarHerkese Merhaba, Ses kalitesi iyi, silikonsuz, kablolu kulak içi kulaklık tavsiye edebilir misiniz.
500Bütçeniz ne kadar
Biraz çıkıp bunu alabilirsinHerkese Merhaba, Ses kalitesi iyi, silikonsuz, kablolu kulak içi kulaklık tavsiye edebilir misiniz.
400 TL'ye Samsung replika satıyorum dolapta almak isterseniz yardımcı olurum bir sürü çeşit kulaklık var elimde
Replika ürün alma dostum. Orijinal başka marka al400 TL'ye Samsung replika satıyorum dolapta almak isterseniz yardımcı olurum bir sürü çeşit kulaklık var elimde
Kulaklık 2.el olarak tercih edeceğim bir ürün değil. Teşekkürler400 TL'ye Samsung replika satıyorum dolapta almak isterseniz yardımcı olurum bir sürü çeşit kulaklık var elimde
Apple earpods al jak girişli olanından.Herkese Merhaba, Ses kalitesi iyi, silikonsuz, kablolu kulak içi kulaklık tavsiye edebilir misiniz.
Ses kalitesi iyi mi?Apple earpods al jak girişli olanından.
Kablolu düşünüyorum ben de. Bluetooth kulaklıklara pek sıcak bakmıyorumkablosuz alma bence ben askerdeyken hakkariden katırlarla taşınmış airpods 2 almıştım askerlik bitti kulaklikta bitti birinin sarji bitiyor bilmem ne bi ton mesele zaten delay oluyor