JackieTR
80+ Bronze
- Bütçe
- 800
Merhaba arkadaşlar.. Defalarca konular açılıyor bende farkındayım donanım arşivi dışında pek diğer forumlara gitmiyorum nedeni yok bunu tartışmaya da gerek yok.
Kısa ve öz olacaksa oyun videosu çekmek istiyorum kısa, kısa böyle ahım şahım pahalı bir şey olmasın max 500 - 1000 civarı F/P ürünü varsa. Yada indirim gününde alına bilir diyebileceğiniz kulaklık var mı..?
İstediğim özellikler ;
Mikrofonu iyi olmalı,
Dahili ses kartlı olması,
Usb girişli olabilir, "Zorunlu değil",
Cızırtı, arka sesler gitmesin, yankı yapacak,
Kulaklara tam oturup kulak kıkırdakları bükmeyecek şekilde kulağı ağrıtmayacak şekilde olmalı. Çoğunlukla pc 12 saat kadar kullana biliyorum.
Taksitle alacağım için eğer bu fiyatın üzerinde varsa uçuk olmayacak şekilde yine tavsiye edebilirsiniz. "FPS oyuncusu değilim" bunu da ekleyim.
Kısa ve öz olacaksa oyun videosu çekmek istiyorum kısa, kısa böyle ahım şahım pahalı bir şey olmasın max 500 - 1000 civarı F/P ürünü varsa. Yada indirim gününde alına bilir diyebileceğiniz kulaklık var mı..?
İstediğim özellikler ;
Mikrofonu iyi olmalı,
Dahili ses kartlı olması,
Usb girişli olabilir, "Zorunlu değil",
Cızırtı, arka sesler gitmesin, yankı yapacak,
Kulaklara tam oturup kulak kıkırdakları bükmeyecek şekilde kulağı ağrıtmayacak şekilde olmalı. Çoğunlukla pc 12 saat kadar kullana biliyorum.
Taksitle alacağım için eğer bu fiyatın üzerinde varsa uçuk olmayacak şekilde yine tavsiye edebilirsiniz. "FPS oyuncusu değilim" bunu da ekleyim.