Emirhan Yavuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Kulaklığın sol tarafından sağa göre fazla geliyor gibi hissediyorum. Sağ sol dengesi ayarlamak için bir program var mı ?
markası ney hocam?Kulaklığın sol tarafından sağa göre fazla geliyor gibi hissediyorum. Sağ sol dengesi ayarlamak için bir program var mı ?
Cloud Core Wirelessmarkası ney hocam?
kendi app'i üzerinden ayarlanmıyor mu?Cloud Core Wireless
konu yeri yanlış düzeltinizKulaklığın sol tarafından sağa göre fazla geliyor gibi hissediyorum. Sağ sol dengesi ayarlamak için bir program var mı ?
Windows'un ses ayarlarında denge seçeneği bulamadım. İnternette ki videolarda var ama bende o seçenek yokWindows'un kendi ses ayarlarını kullanabilirsiniz.
görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıklayın. ardından ses efektini seçin sonra kulaklığınızın üzerine çift tıklayın. o menüde ayar yapabilirsinizKulaklığın sol tarafından sağa göre fazla geliyor gibi hissediyorum. Sağ sol dengesi ayarlamak için bir program var mı ?
Şimdi fark ettim yerini değiştirmeyi bulamadım. Silip tekrar mı açmalıyımgörev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıklayın. ardından ses efektini seçin sonra kulaklığınızın üzerine çift tıklayın. o menüde ayar yapabilirsiniz
görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıklayın. ardından ses efektini seçin sonra kulaklığınızın üzerine çift tıklayın. o menüde ayar yapabilirsiniz
Kulaklığa ait bir yazılım yok maalesef.kendi app'i üzerinden ayarlanmıyor mu?
sağ tıklar mısınızŞimdi fark ettim yerini değiştirmeyi bulamadım. Silip tekrar mı açmalıyım
Post automatically merged:
Kulaklığa ait bir yazılım yok maalesef.
Bahsettiğiniz menüye girdim fakat orda sağı arttırıp solu yükselteceğim bir menü yok.sonra da yukardakı
sağ tıklar mısınız
ordan hoparlorleri yapılandır menüsünü seçin menüden kulaklığınızın özelliğine uygun olanı tıklayın
Kulaklık USB olarak bağlandığı için bu programda gözükmüyor. Eski kulaklığımda bu programdan ayarlayabiliyordum ama dediğim gibi maalesef.