Bende de Artcis 3 vardı jackli olduğu için realtekden 2 tık sağa alınca dengeleniyormuş gibi oluyordu. Bu kulaklığa geçtim yine soldan fazla geliyor gibi hissediyorum. Heralde sıkıntı benim kulaklarda. Eğer dengelemeyi bulamazsam böyle alışmaya çalışacağımartcis 7 de de benimde ayar yapmam lazım ama yapamıyorum kendi programı ve yazılımı olduğu için ben bakındım bulamadım bulursan yazıver valla eyw
artcislerde genel sıkıntı o sanırım başka markları bilmiyorum ama benim wireles arctis yedimde de soldan az geliyor. sesi kulaklık üzerinden fulleyince eşitleniyor ilginç bir biçimde. yani sorun ya yazılımsal yada kontrolü arızalı. ilk başından beri varsada farketmedim geri gönderirdim öyl eolsaydı. 3 yıl geçti maalesef... sizde bir deneyin bence sesi fullemeyi belki ondada düzelir. bende fulleyince bu seferde cızırtı başlmıyo ama maalesef sagagahBende de Artcis 3 vardı jackli olduğu için realtekden 2 tık sağa alınca dengeleniyormuş gibi oluyordu. Bu kulaklığa geçtim yine soldan fazla geliyor gibi hissediyorum. Heralde sıkıntı benim kulaklarda. Eğer dengelemeyi bulamazsam böyle alışmaya çalışacağım
Acaba usb jack dönüştürücü alsam realtek de gözükür müartcislerde genel sıkıntı o sanırım başka markları bilmiyorum ama benim wireles arctis yedimde de soldan az geliyor. sesi kulaklık üzerinden fulleyince eşitleniyor ilginç bir biçimde. yani sorun ya yazılımsal yada kontrolü arızalı. ilk başından beri varsada farketmedim geri gönderirdim öyl eolsaydı. 3 yıl geçti maalesef... sizde bir deneyin bence sesi fullemeyi belki ondada düzelir. bende fulleyince bu seferde cızırtı başlmıyo ama maalesef sagagah